Anastasija i Nemanja

Bazen, palme, ležaljke i suncobrani... Pogledajte kako izgleda dom Anastasije i Gudelja u Sevilji

Autor:

06.08.2023 17:00

Foto:

Foto:

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izgleda ovakoAnastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj prethodni period proveli su na odmoru letujući na egzotičnim destinacijama, pa su se posle Ibice, uputili nazad u svoju kuću u Sevilji.

Instagram

 

Pevačica i fudbaler tamo su se vratili uobičajenoj rutini, pa se ona a svom Instagram nalogu pohvalila kako uživa u slobodno vreme, te smo imali prilike da vidimo kako izgleda dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja.

Pročitajte Konačno ga pokazala - Na Anastasijinoj ruci zasijao verenički prsten, Gudelj baš ima ukusa (foto)

Naime, Cecina ćerka je objavila fotografiju na kojoj leži pored bazena, a ispred nje pruža se pogled na prostrano dvorište.

Prelepo zelenilo, ležaljke i suncobrani, kao i visoka ograda koja im omogućava maksimalnu privatnost deo su doma poznatog para.

Instagram

 

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja uređen je po poslednim modnim trendovima, svetlih je tonova i minimalistički.

Unutar vile dominira drvo, pa su tu i drveni sto sa omiljenim sitnicama fudbalera i fotografije sa terena, a primetili smo da najviše voli da boravi u dnevnoj sobi gde obično potpisuje dresove.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading