Anastasija i Nemanja

Kod Gudeljevih veliko slavlje: Svi gledaju Anastasijinu haljinu, nikada lepša nije bila (foto)

Autor:

10.10.2023 19:59

Foto:

Foto:

Fotografija Anastasije i Gudelja ne prestaje da se komentariše



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj trude se da svaki slobodan dan provode zajedno, uživajući u porodičnom domu ili sa prijateljima u izlasku.

Najnovija fotografija Anastasije i Gudelja ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama, a povod je i više nego lep.

Naime, novopečeni bračni par pre nekoliko dana zasijao je u jednom restoranu u Sevilji gde su proslavljali 31. rođendan fudbalerovog vozača Rašida kojeg doživljavaju kao člana porodice.

Instagram

 

Stajling Cecine naslednice još jednom je oduševio modne kritičare, a za ovu priliku mlada muzička zvezda izabrala je svilenu haljinu boje zlata koja je isticala njen bujni dekolte. 

Kosu je pokupila u opušteni rep, a imidž je zaokružila zanimljivom ogrlicom, poznatijom u modnim krugovima kao „tetovaža ogrlica”, iste nijanse kao haljina.

Fotografija Anastasije i Gudelja pokazuje koliko zajedno uživaju

Koliko srpskom reprezentativcu znači Rašid, saznali smo na samom početku njegove i Tasine veze, jer je uvek u društvu Ražnatovićeve bio upravo Nemanjin vozač. 

Zato i ne čudi Gudeljeva emotivna čestitka na Instagramu povodom njegovog 31. rođendana. Fudbaler je objavio niz zajedničkih fotografija koje govore u prilog tome koliko su bliski on i Rašid.

Pročitajte Uzak struk, vitka figura i isklesani trbušnjaci - Anastasija Gudelj pokazala deo treninga, nikad bolje nije izgledala (foto)

Anastasija i Nemanja obožavaju proslave i veselja, a kako se spekuliše, i oni spremaju nekoliko slavlja, što u Španiji što u Srbiji kada će stupiti u građanski brak.

Komentari. (1)

Loading