Nemanja Gudelj

Prva fotografija Nemanje Gudelja posle operacije, sve se vidi na njegovom licu

Autor:

23.01.2024 09:39

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Nemanja Gudelj se oporavlja posle operacije, društvo mu pravi supruga



Nemanja Gudelj pre nekoliko nedelja pokidao je meniskus kolena, te je usledila hirurška intervencija kako bi povreda bila sanirana.

Ovih dana srpski reprezentativac uživa sa lepšom polovinom u toploj Sevilji, a Anastasija je sinoć pokazala kako Nemanja Gudelj izgleda posle operacije.

Instagram

 

Naime, fudbaler je imao operaciju pre dve nedelje i sad mu predstoji oporavak koji će trajati do tri meseca. Ukoliko sve protekne po planu, biće spreman za Evropsko prvenstvo koje počinje u junu.

Društvo tokom neplaniranog odmora pravi mu supruga Anastasija, koja se pre nekoliko dana vratila u Sevilju iz Beograda, gde je imala porodične i poslovne obaveze.

Nemanja Gudelj se posle operacije uspešno oporavlja

Sinoć je Cecina ćerka podelila fotografiju iz restorana gde je uživala na večeri sa jačom polovinom. Na Nemanjinom licu mogao se primetiti osmeh, te je jasno da su bolovi iza njega.

Instagram

 

"Večera sa mužićem", napisala je Tasa u opisu fotografije koja je pokupila mnoštvo lajkova.

Pročitajte Muž operisan, a ona ne skida osmeh sa lica: Anastasijina najnovija fotografija otkrila sve

Očigledno je da se Nemanja Gudelj posle operacije uspešno oporavlja, a kako i ne bi kada mu je supruga najveća podrška.

Podsetimo, Anastasija se posle njegove operacije nakratko povukla sa društvenih mreža, a onda je kroz nekoliko dana pozirala bez trunke šminke, dok je kosu vezala u rep i umor na njenom licu bio je vidljiv.

 

Komentari. (0)

Loading