Anastasija i Nemanja

Muž operisan, a ona ne skida osmeh sa lica: Anastasijina najnovija fotografija otkrila sve

Autor:

13.01.2024 15:02

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Fotografija Anastasije Gudelj nikoga nije ostavila ravnodušnimPre nekoliko dana u medijima je odjeknula vest da je Nemanja Gudelj povređen tokom jedne utakmice.

Fudbaleru Sevilje hitno je ukazana lekarska pomoć, te je ubrzo nakon povrede usledila i operacija koja je prošla u najboljem redu. Nemanja je trenutno na oporavku, a za to vreme uz njega je supruga Anastasija koja mu je najveća podrška.

Instagram

 

Pevačica se sada na svom Instagram nalogu oglasila prvi put nakon fudbalerove operacije, a fotografija Anastasije Ražnatović privukla je dosta pažnje.

Pročitajte Anastasija konačno pokazala burmu kakvu do sada nismo videli, luksuz vredan nekoliko hiljada evra (foto)

Naime, ona je pozirala sa širokim osmehom na licu, pa fotografija Anastasije Gudelj pokazuje da oporavak njenog supruga protiče u najboljem redu.

 

 

Podsetimo, Nemanja Gudelj povredio je koleno na utakmici između Sevilje i Atletik Bilbaoa. Oporavak zahteva potpuno mirovanje, zbog čega fudbaler neko vreme neće moći da igra.

Ukoliko oporavak bude tekao po planu, Gudelj će se vratiti na teren u finišu sezone,  i moći će da se spremi za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Komentari. (0)

Loading