Anastasija i Nemanja

Anastasija i Nemanja to jedva čekaju, evo kada Ceca postaje baka četvrti put

Autor:

18.06.2024 19:22

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Trudnoća Anastasije Gudelj sa nestrpljenjem se iščekujeTrudnoća Anastasije Gudelj prethodne godine je izgubljena u petom mesecu trudnoće, kada je mlada pevačica nosila devojčicu.

Veliki gubitak ostavio je dubok trag na njenom srcu i srcu njenog supruga Nemanje Gudelja, ali kako su veoma mladi ne očajavaju u nadi da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Instagram

 

Trenutno je cela porodica Gudelj u Nemačkoj, gde svim srcem bodre Nemanju na Evropskom prvenstvu, a danas im se pridružila i Ceca Ražnatović.

Posle važnog takmičenja Tasa i njen muž idu na zasluženi letnji odmor, a kako su se nedavno i građanski venčali, to će im biti medeni mesec.

Iako se mnogo spekulisalo prethodnih meseci, trudnoća Anastasije Gudelj se još nije desila, što ne znači da neće u mesecima koji su pred nama.

Trudnoća Anastasije Gudelj dogodiće se uskoro

Naime, astrološkinja Ružica Kralj govorila je za "Radio svetski" i otkrila da će se u porodičnom domu u Sevilji uskoro začuti plač i smeh bebe.

- Anastasija i Nemanja su sudbinski predodređeni, oni će se stvarno voleti i tu će doći veoma brzo i jedna beba, koliko već sledeće godine.

To je sto posto, njihova ljubav je fatalna i tek kada beba dođe, njihova ljubav će dobiti pravi oblik.

Instagram / raznatovicanastasija

 

Nemanja je Škorpija, oko njega morate mnogo da titrate i igrate, a Anastasija ima strpljenje i živaca, pa su i tu veoma kompatibilni. 

Ona je mogla već sad da ima veliku karijeru, ali ona više voli i ceni porodicu i zajedništvo, pa nije čudo što se mlada udala u želji da gradi svoju bazu - rekla je Ružica za pomenuti medij.

Pročitajte Anastasija nije odolela novom trendu, estetsku korekciju pokazala na tribinama, svi su se okretali

Kako je astrološkinja dodala, odnos između Olivere i Anastasije Gudelj sada je u najboljem redu jer se Nemanjina majka uverila da je mlada muzička zvezda prava žena za njega.

Nije tu bilo, kako Ružica navodi, nikakvih ozbiljnijih problema već je Olivera veoma vezana za najstarijeg sina pa nije želela da se on opeče u ljubavi. Ipak, Tasa je prošla test jer je pokazala da Nemanju iskreno voli.

Tako da će Ceca Ražnatović već početkom sledeće godine, kako zvezde kažu, imati veliki razlog za slavlje jer će postati baka po četvrti put.

 

Komentari. (0)

Loading