Nemanja i Anastasija

Anastasija nije mogla da nasluti: Tek posle dve godine saznala je Nemanjinu najveću tajnu

Autor:

05.02.2024 17:28

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Strast Nemanje Gudelja iznenadila je čak i njegovu suprugu



Nemanja i Anastasija Gudelj porodično gnezdo svili su u Sevilji, gde fudbaler godinama igra, a svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.

Tako smo juče mogli da vidimo na Instagramu snimak popularne pevačice na kojem pokazuje kako uživa sa suprugom u vožnji, ali otkrili smo i koja je to najveća strast Nemanje Gudelja, pored fudbala.

Instagram

 

Supružnici su uživali u toplom danu vikenda, a s obzirom na to da Nemanja nije imao utakmicu, odlučili su da ga provedu van kuće.

Tokom vožnje Anastasija je zabeležila momenat dok je na radiju išla njena omiljena pesma. Naime, Cecina ćerka je pevala romantičnu melodiju, a onda je usledio šok.

Strast Nemanje Gudelja nije samo fudbal već i...

Na kraju pomenutog snimka mogli smo da čujemo kako srpski reprezentativac peva, što je nasmejalo prvenstveno njegovu lepšu polovinu, a onda i sve ostale koji su video-zapis pogledali.

Boško Karanović

 

Nismo ni slutili da je pevanje strast Nemanje Gudelja, i mada voli da peva, čini se da za to nije talentovan kao za fudbal.

Pročitajte Ni Ceca nije mogla da dođe sebi, ovo nije znala o sopstvenoj ćerki

Primetno je bilo da se i mlada muzička zvezda iznenadila Nemanjinim gestom, te je na trenutak delovalo kao da ni ona ne zna za suprugovu tajnu, odnosno pasiju za pevanjem.

Bilo kako bilo, popularni bračni par uživa u svakom zajedničkom trenutku pošto ih nema mnogo zbog Gudeljevog gustog rasporeda utakmica.

Komentari. (0)

Loading