Anastasija i Nemanja

Luksuzni provod neka sačeka: Evo gde i kako su Anastasija i Nemanja ušli u Novu godinu

Autor:

01.01.2024 15:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Anastasija i Nemanja Gudelj ovako su dočekali Novu godinu



Jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni nesumnjivo su Anastasija i Nemanja Gudelj, pa je svaki njihov potez neprekidno pod lupom javnosti.

Kako pevačica i fudbaler provode slobodno vreme njihove pratioce na društvenim mrežama posebno zanima, a oni su široke ruke kada su privatne fotografije u pitanju te smo tako imali prilike da vidimo kako su proveli najluđu noć.

Instagram

 

Anastasija je na svom Instagram nalogu podelila video u kome smo videli da su se ove godine odlučili za nešto skromniji vid provoda.

Umesto skupih restorana i klubova, oni su u Sevilji, gde inače žive, za doček 2024. godine bili na trgu.

Pročitajte Kuglice od marcipana sa pistaćima po receptu Anastasije Gudelj, Nemanja ih obožava

Njih dvoje su uživali u muzici i pogledu sa krova jedne višespratnice  odakle je Cecina ćerka zabeležila prelep prizor na novogodišnju dekoraciju.

Instagram

 

Simpatični par nije skidao osmeh sa lica, pa su lepu atmosferu ovekovečili fotografijom.

Anastasija je za ovu priliku izabrala braon bundicu i efektne biserne minđuše, dok je Nemanja bio u nešto ležernijoj varijanti.

Instagram

 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja Gudelj u godini iza nas izgovorili su sudbonosno „da“ na intimnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac i od tada njihova ljubav samo cveta, pa je jasno da dok su zajedno nije važno koja je lokacija.

Komentari. (0)

Loading