Anastasija Gudelj

Anastasija progovorila: Ako vas neko ne razume, nastaje haos

Autor:

03.04.2024 18:01

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Objava Anastasije Ražnatović izazvala polemike, kome je upućena?..Anastasija i Nemanja Gudelj važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a svoju ljubav redovno iskazuju na društvenim mrežama. Pevačica i fudbaler dele trenutke iz poslovnog i privatnog života, ali se ne libe da iskažu svoje mišljenje na razne teme.

Objava Anastasije Ražnatović za kratko vreme dospela je u žižu javnosti, budući da se tiče međuljudskih odnosa.

Instagram/raznatovicanastasija

 

- Dugo sam mislila da je komunikacija ključ, dok nisam shvatila da je to u stvari razumevanje.

Možete da pričate sa nekim o čemu god želite, ali ako vas ne razume, nastaje tihi haos - napisala je ona na svom Instagramu, prenosi hellomagazin.rs, nakon čega su se mnogi zapitali kome su ove reči upućene.

Pročitajte Kakva radost! Iz Španije od Anastasije i Nemanje stižu najsrećnije vesti

Kako se ranije dosta polemisalo o Anastasijinom odnosu sa svekrvom i zaovom, neki su pomislili da se pomenuta objava odnosila na njih, dok je bilo i onih koji su se zabrinuli za odnos nje i supruga.

Instagram/nemanjagudelj

 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja nedavno su proslavili godišnjicu veze kada su podelili prelepu fotografiju ispod koje su se nizale čestitke kako porodice, tako i prijatelja.

Samo mesec dana pre toga medije su preplavile informacije o pomirenju Cecine ćerke sa suprugovom porodicom, a da li je i dalje sve u redu, vreme će pokazati.

Komentari. (0)

Loading