Anastasija i Nemanja

Kakva radost! Iz Španije od Anastasije i Nemanje stižu najsrećnije vesti

Autor:

31.03.2024 21:13

Foto: Instagram/nemanjagudelj

Foto: Instagram/nemanjagudelj

Godišnjica Anastasije i Gudelja je 30. marta, par je proslavio dve godine ljubavi



Anastasija i Nemanja Gudelj žive ljubavnu bajku u Sevilji nakon teških trenutaka koje su preživeli sredinom prethodne godine kada je mlada pevačica izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Ipak, ljubav pobeđuje sve pa su oni vrlo brzo stali na "ludi kamen", a juče su imali poseban povod za slavlje jer je godišnjica Anastasije i Gudelja, tačnije dan kada su se prvi put poljubili.

Instagram

 

Iako je tada tek izašla iz duge veze Cecina ćerka se nije nadala da će u njen život ušetati gospodin pravi, ipak pustila je da vreme pokaže da je upravo fudbaler njena druga polovina.

Početkom prethodne godine odselila se u Španiju i karijeru ostavila po strani kako bi uživala sa dečkom, sada već suprugom.

Godišnjica Anastasije i Gudelja povod je za slavlje

Na društvenim mrežama nikada nisu krili koliko se vole pa neretko možemo da vidimo neku izjavu ljubavi koju upućuju jedno drugom.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Koliko mu je stalo do lepše polovine govori podatak da je fudbaler istetovirao prvo slovo njenog imena, a verujemo da ju je i juče oduševio i iznenadio.

Pročitajte Nemanja i Anastasija čekali pravi trenutak da podele najsrećnije vesti, istina je! (foto)

Godišnjica Anastasije i Gudelja pravi je bio trenutak da se pevačica oglasi emotivnom porukom i zajedničkom fotografijom na Instagramu.

“Dve godine sa najboljim mužem na svetu! Volim te više nego što rečima može da se kaže! Hvala ti što me voliš i što me svakog dana činiš srećnom! Zauvek tvoja”, napisala je Anastasija.

I mi se pridružujemo mnogobrojnim čestitkama!

Komentari. (0)

Loading