Nemanja i Anastasija

Nemanja i Anastasija čekali pravi trenutak da podele najsrećnije vesti, istina je! (foto)

Autor:

09.03.2024 10:01

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj rešile su da za sobom ostave sve probleme



Godinu dana ne prestaje da se piše o odnosu koji gaje Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj, njena svekrva.

Dugo se spekulisalo da su u svađi, a razlog tome nikada nije isplivao u javnost, niti je bilo koja od njih išta komentarisala za medije.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Ovakvi komentari najteže su padali srpskom reprezentativcu, a šta je zaista istina, kao i da li je njegova porodica bila na njihovom intimnom venčanju, nikada nećemo saznati.

Naime, otkako se Cecina ćerka preselila u Sevilju, pojavile su se prve nesuglasice između nje i Nemanjine majke i sestre, te su se u jednom trenutku one otpratile sa Instagrama.

Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj ne mare za komentare

Ipak, fudbaler Sevilje sinoć je najnovijom fotografijom iznenadio javnost, a na njoj su pozirale nasmejane i srećne tri najvažnije žene u njegovom životu.

 

 

„Srećan Dan žena, moje tri superžene!”, napisao je ispod slike na kojoj vidimo njegovu suprugu, majku i sestru, skockane pred verovatno zajednički izlazak za Osmi mart.

Pročitajte Svekrva i snaja konačno zajedno - Majka Nemanje Gudelja fotografijom otkrila šta se sprema večeras

U komentarima ispod pomenute slike mogli smo pronaći one poput: „Bravo, Nemanja, ovom slikom si sve dušmane ućutkao”, a Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj nikada srećnije i lepše, rekli bismo.

Vanja je ostavila srce, neko je primetio da su sve tri prave lepotice i da nedostaje samo Ceca, a neko se zapitao da li je, možda, Anastasija u drugom stanju, verovatno zato što je rukom prekrila stomak.

Komentari. (0)

Loading