Anastasija i Nemanja

Taman kad smo mislili da smo videli sve: Anastasija i Nemanja imaće svadbu decenije, evo detalja

Autor:

04.09.2023 16:00

Foto: Dragan Petrović by FVS Weddings

Foto: Dragan Petrović by FVS Weddings

Venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja je glavna tema, ovo su detalji ceremonije



Iako je svadbena ceremonija prvobitno najavljena za leto sledeće godine, izgleda da će se venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja odigrati krajem decembra i ne prestaje da bude glavna tema.

Šta će mladenci nositi, ko će se naći na spisku zvanica, kako će izgledati proslava?

Sve navedeno veoma zanima njihove obožavaoce, a evo i odgovora.

Shutterstock, Instagram

 

Kako piše Kurir, venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja okupiće pedeset zvanica, među kojima će glavni gosti biti najbliži članovi porodice: Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana Ražnatović.

Cecina naslednica nije zaboravila ni drage prijatelje kojih će biti 7, 8, među kojima će biti i kuma.

Pročitajte Tetkina ljubav - Anastasija podelila emotivan video, Krstan ne skida osmeh sa lica

Nemanja Gudelj je posebna mesta rezervisao takođe za porodicu, ali i saigrače iz kluba.

Prema pisanju pomenutog medija, venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja biće u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji, čija je sala već zakupljena od sredine decembra.

Instagram

 

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano.

Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - priča neimenovan izvor za pomenuti list.

Na tom veselju će biti obavljeno građansko venčanje, kada će Anastasija zvanično uzeti prezime Gudelj. Ona, naime, uveliko traži venčanicu.

Pročitajte Nova žena - Anastasija došla u Beograd i odmah na sebi promenila ovo (foto)

Za tu priliku Anastasija neće nositi klasičnu venčanicu, već haljinu koja podseća na venačanicu, a priča se da će odabrati jednu sa potpisom svetskog kreatora. Ali, to nije sve.

Mlada će se na dan venčanja presvući čak tri puta, a trenutno se bavi odabirom stajlinga za svog izabranika.

Instagram

 

Na meniju bračnog para Gudelj, osim španskih specijaliteta, naći će se tradicionalna srpska kuhinja, pa će za tu priliku angažovati kuvare sa našeg podneblja kojima će organizovati put dva dana ranije.

Kako prenosi pomenuti list, porodice Ražnatović i Gudelj se ne mešaju u organizaciju venčanja, ali su za taj datum ostavili prazno mesto u kalendaru.

Komentari. (0)

Loading