Anastasija i Nemanja

Isplivala fotografija sa venčanja Anastasije i Gudelja, venčanica u stilu grčke boginje (foto)

Autor:

11.12.2023 09:59

Foto:

Foto:

Fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja sa venčanja do sada nikad viđena, Veljko je posebno srećan



Anastasija i Nemanja Gudelj ovog leta zavetovali su se na večnu ljubav u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda.

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuži članovi porodica i kumovi, a sada je isplivala fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja sa venčanja na kojoj poziraju s njenim bratom Veljkom.

Instagram

 

Juče je u domu Ražnatovića bio poseban dan, Veljko je proslavio 27. rođendan a tim povodom sestra mu je poslala emotivnu poruku iz daleke Sevilje.

Mlada pevačica objavila je niz do sada neviđenih porodičnih fotografija na Instagramu uz najiskrenije želje povodom Veljkovog divnog dana. 

Instagram

 

Fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja sa venčanja oduševila

Ipak, najveću pažnju javnosti privukla je fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja sa venčanja gde poziraju sa bokserom koji nije skidao široki osmeh sa lica.

Iako se mnogo govorilo o tome ko je sve bio podrška Cecinoj ćerki i zetu na venčanju, sada je jasno da mesta spekulacijama nema, te da je čitava porodica bila presrećna zbog njihovog najvažnijeg dana.

Instagram

 

Pročitajte Ni mantil, ni bunda... Anastasija zakopčana do grla u hit komadu sezone prošetala Seviljom (foto)

Sve dame prokomentarisale su venčanicu mlade muzičke zvezde koja je u stilu grčkih boginja i savršeno joj je pristajala. U pitanju je maksi-model, na jedno rame, bele boje, asimetričan i plisiran.

S prednje strane nešto je kraća haljina, pa u prvi plan dolaze stopala i obuća, a sa zadnje strane dopire do poda, i vizuelno zaista podseća na venčanicu i stvara utisak šlepa, s romantičnim detaljima u vidu karnera.

Komentari. (0)

Loading