Anastasija Ražnatović

Ni mantil, ni bunda... Anastasija zakopčana do grla u hit komadu sezone prošetala Seviljom (foto)

Autor:

05.12.2023 10:02

Foto:

Foto:

Kaput Anastasije Ražnatović savršeno se slaže uz sve



Došla je sezona kaputa, mantila, bundi i svih omiljenih odevnih komada mnogih dama, a među njima je i Anastasija Ražnatović.

I u Španiji, gde mlada pevačica živi već godinu dana, pala je temperatura, pa je bio idealan trenutak da se pokaže novi kaput Anastasije Ražnatović koji će biti pravi hit ove zimske sezone.

Instagram

 

Cecina ćerka koristi slobodne dane za šoping po Sevilji, pa je tako na društvenim mrežama podelila svoj svakodnevni stajling, a svima je za oko „zapao“ prelepi kaput Anastasije Ražnatović.

Bež boje, strukiran, sa mašnom po sredini, ovaj komad garderobe tokom zime može se kombinovati kako uz svakodnevni autfit, kao što je uradila mlada pevačica, ali je prikladan i za svaku svečanu priliku.

Kaput Anastasije Ražnatović jednostavan, a efektan

Gospođa Gudelj je svoj omiljeni zimski komad savršeno iskombinovala uz crne pantalone zvoncare i malu torbu poznatog modnog brenda u istoj boji.

Ovakvi modeli kaputa bili su u trendu davnih godina, te je ovo dokaz da se moda regeneriše i vraća.

Kako Anastasija važi za jednu od dama sa naše javne scene koja pasionirano voli da prati šta je in u modnom svetu, ne čudi što ga je baš ona prva ponela.

Instagram

 

Pročitajte Titula najbolje stilizovanog para s pravom pripada Anastasiji i Nemanji Gudelju (foto)

Iako mnoge pripadnice lepšeg pola smatraju da zimski stajlinzi nikada ne mogu da budu ni upola lepi kao letnji, lepršavi, najnovije izdanje Cecine ćerke to oštro demantuje.

Kežual, a elegantan, jednostavan, a efektan kaput Anastasije Ražnatović nešto je što bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu ove zime.

Komentari. (0)

Loading