Anastasija Gudelj

Kao devojka iz komšiluka: Anastasija Gudelj diktira modu najjednostavnijim stajlingom (foto)

Autor:

01.11.2023 16:01

Foto:

Foto:

Stajling Anastasije Gudelj jednostavan je, jednobojan i ležeran



Anastasija i Nemanja Gudelj otpočeli su zajednički život u novom domu u Sevilji koji kroje po njihovoj meri.

Nedavno su boravili u srpskoj prestonici zbog fudbalerovih reprezentativnih obaveza, a kada su se vratili, sačekala ih je selidba, kutije i puno posla.

Međutim, Cecina ćerka uspe da nađe slobodan trenutak u svim obavezama te je objavila delić atmosfere iz porodičnog doma, međutim, u prvom planu ipak je bio stajling Anastasije Gudelj.

Instagram

 

Pevačica je objavila snimak na kome se spremala za izlazak u prepodnevnu šetnju po gradu. Ona je pokazala jednu od svojih svakodnevnih kombinacija, a u pitanju je bilo monohromatski autfit.

Muzička zvezda se odlučila za odeću pretežno u braon boji. Obukla je uske pantalone od elastina, koje su još išle uz nogu, a gore bluzu u istom tonu i dezenu. To je ukombinovala s torbom u istoj nijansi, a uz to je ponela i crnu kožnu jaknu.

Stajling Anastasije Gudelj iskopiraćete i vi

Ipak, detalj koji je mnogima promakao, a ipak može da ostavi upečatljiv utisak, jesu Anastasijini nokti. Naime, ona je ovu tamnu kombinaciju malo „razbila” svetloplavim lakom za nokte. 

Instagram

 

Stajling Anastasije Gudelj obožavaće svaka devojka njenih godina jer je jednostavan, ležeran a ostavlja jak utisak. 

Pročitajte Tetka na zadatku - Anastasija čuva Željka i Krstana, dečaci će vas raznežiti (foto)

Ono što je zanimljivo jeste što smo na pomenutom snimku imali prilike da vidimo kadrove iz nove vile Tase i Gudelja, a deluje da su radovi pri kraju. Komentar Cecine ćerke mnoge njene pratioce je nasmejao:

– Ono kad nemaš ogledalo pa ti telefon služi da vidiš da li valja kombinacija – napisala je pevačica, što jasno govori da u njihovom domu još uvek nije sve gotovo te da brojni detalji nedostaju. 

Komentari. (0)

Loading