Krstan i Željko

Tetka na zadatku: Anastasija čuva Željka i Krstana, dečaci će vas raznežiti (foto)

Autor:

27.10.2023 15:58

Foto:

Foto:

Fotografija Anastasije Ražnatović raznežila je sve njene pratioce



Anastasija Ražnatović trudi se da kada god joj obaveze dozvole doleti u rodni Beograd kako bi bila sa porodicom.

Kao što je poznato, mlada muzička zvezda početkom ove godine preselila se u Sevilju kod supruga, Nemanje Gudelja pa je mnoge bitne porodične događaje propustila čekajući da dobije španske papire.

Ovih dana Cecina ćerka je u vili na Dedinju i uživa sa bratancima, Željkom i Krstanom. Fotografija Anastasije Ražnatović iz porodičnog doma raznežila je sve na društvenim mrežama.

Instagram

 

Naime, ona je odlučila da jedan emotivan trenutak podeli sa svojim pratiocima. U pitanju je video na kom su maleni Krstan i Željko koji leže zavaljeni u krevetu i gledaju nešto na mobilnom telefonu.

I dok stariji brat u ruci drži telefon, mlađi se ušuškao pored njega i uživa uz široki osmeh koji je krasio njegovo lice.

Fotografija Anastasije Ražnatović otopiće i najtvrđa srca

Ponosna tetka podelila je kako izgleda jedan trenutak u njihovom porodičnom domu gde vlada harmonija, ljubav i sloga. 

Instagram

 

Čim je objavila video počeli su da stižu brojni komentari, među kojima je bilo i onih koji su tvrdili kako braća izuzetno liče i da su isti, a obojica podsećaju na tatu Veljka iz tog perioda.

Pročitajte Neprepoznatljiva - Najnovije izdanje Anastasije Ražnatović ne prestaje da se komentariše (foto)

Koliko pevačica voli da boravi u rodnom domu pokazuje upravo i fotografija Anastasije Ražnatović. Najviše vremena provodi sa mališanima koji joj izmamljuju osmeh na lice.

 

Komentari. (0)

Loading