Saška Đoković

Danas je poseban dan za nas: Saška i Đorđe Đoković slave, povod je divan (foto)

Autor:

23.10.2023 09:58

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Objava Saške Đoković raznežila je pratioce, važan dan za porodicu



Vikend koji je za nama za porodicu Đoković bio je poseban. Najbolji teniser svih vremena krstio je naslednike Stefana i Taru u manastiru Ostrog, na Stefanov 9. rođendan.

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuži članovi porodice i kumovi, pa je tako i mali Aleksandar Đoković prvi put bio na ovom svetom mestu. Zato je objava Saške Đoković na Instagramu posebno dirnula njene pratioce.

Instagram

 

Najmlađi član porodice Đoković postao je mezimac familije, a kako mama i tata često putuju zbog poslovnih obaveza Aleksandar je sa svega sedam meseci navikao na avion i putovanja.

Tokom Stefanovog i Tarinog krštenja, Saškin i Đorđev sin bio je veoma miran, a ponosna mama nije izdržala a da ne podeli emotivan trenutak sa naslednikom ispred manastira.

Objava Saške Đoković naišla je samo na lepe komentare

Naime, Aleksandar je juče napunio sedam meseci, a otkako se rodio dvadeset drugi dan u mesecu ima posebno značenje u njihovom životu.

Instagram

 

„Dvadeset drugi u mesecu je poseban dan za nas. Brzo nam rasteš. Želim da te zauvek ovako gnjavim i ljubim. Hvala ti što si nam ulepšao život pre sedam meseci. Volimo te, sine“, napisala je modna kreatorka u opisu fotografije na kojoj sina drži u naručju i nežno ljubi u čelo.

Pročitajte Nikad veći modni okršaj - Snaje Đokovića odmerile snage, koja je bolje obučena

Iako Đorđe i njegova lepa supruga do sada javnosti nisu predstavili sina, objava Saške Đoković pokazala je makar malo da je sin njena kopija s obzirom da ima plavu kosicu i, čini se, svetle okice.

Na proslavi povodom krštenja Stefana i Tare, koja je upriličena u Podgorici, Saškin i Đoletov sin bio je razdragan i veseo, a ponosni roditelji nisu krili koliko su srećni i zahvalni što im je beba divna.

Komentari. (0)

Loading