Srđan Đoković

Hitno prebačen u Minhen: Zdravlje Srđana Đokovića bilo je ozbiljno ugroženo, šansa da preživi svega 1%

Autor:

10.10.2023 11:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravlje Srđana Đokovića bilo je ugroženo



Porodica Đoković iza sebe ostavila je izuzetno težak period.

Naime, zdravlje Srđana Đokovića bilo je ozbiljno ugroženo, do te mere da je jedva preživeo. 

Prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli“ otac Novaka Đokovića otvorio je dušu i progovorio o paklu koji je proživeo.

Do zdravstvenih problema doveli su ga dugogodišnji stres, odricanje i žrtvovanje koje je trajalo godinama, dok Novakova karijera nije dostigla vrhunac.

- Novak do 17. godine nije bio upoznat s tim kakve smo probleme imali u vezi sa finansiranjem njegove teniske karijere.

Pročitajte Po delu mu nema ravnog, a po liku... Ovaj čovek je dvojnik Novaka Đokovića, od sličnosti podilazi jeza (foto)

- Tada je saznao da su svi lokali koje smo imali u stvari iznajmljeni, kao i stanovi u kojima smo živeli, ali zato on i jeste uzor tom trećem svetu, jer je od samog početka bio normalan dečak. Mi smo obična srpska porodica koja nije imala nikoga iza sebe, osim nekoliko prijatelja koji su bili zaista fantastični i zahvaljujući njima uspeli smo da izguramo sve do kraja.

Clive BrunskillGetty Images, Julian FinneyGettyImages

 

- To su bili veliki stresovi. Godinama nisam spavao, pa se to na kraju odrazilo na moje i suprugino zdravlje. Dijana je pre otprilike 12 godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a ja pre devet - rekao je i pojasnio o kakvoj problematici se radilo.

Pročitajte Supruga joj sigurno znate - Upoznajte rođenu sestru Dijane Đoković

Naime, zdravlje Srđana Đokovića bilo je ugroženo zbog sepse u krvi i vode u plućima.

- Imao sam sepsu u krvi, gnojne apcese po sakralnom delu, vodu u plućima i dve bakterije. Mesec dana šansa da preživim bila je jedan posto, bilo je baš teško. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, nije bilo uslova za preživljavanje ovde - rekao je Srđan u pomenutoj emisiji.

ATA Images

 

Zdravlje Srđana Đokovića, na svu sreću, sada je u redu, bolan period je ostavio iza sebe, te sada mogu da uživaju u plodovima uspeha koji su zajedničkim silama postigli.

 

Komentari. (0)

Loading