Saša Kovačević

Nakon mesec dana borbe Saša Kovačević vidno mršaviji: Najnovije informacije o zdravlju pevača

Autor:

23.06.2023 12:10

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravlje Saše Kovačevića prošlog meseca zabrinulo je sve, pevač otkrio kako se sada osećaZdravlje Saše Kovačevića prošlog meseca nije bilo dobro zbog čega je pevač otkazao nastupe.

Kovačević je primljen u Urgentni centar 20. maja zbog osećaja malaksalosti kada je ustanovljeno da mu je krvna slika loša.

Instagram

 

- Saša je delovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja.

Pročitajte Duga i teška noć u Urgentnom, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića

Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak - rekao je neimenovan izvor tada, a informaciju da je pevač loše potvrdio je i njegov PR tim.

Privatna Arhiva

 

Nekoliko dana kasnije, Saša je pušten iz bolnice na kućno lečenje.

Pročitajte Vest koja se godinama čekala - Saša Kovačević jedva čeka da postane otac!

- Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi.

Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu - izjavio je blizak prijatelj za Kurir tom prilikom.

Nakon mesec dana zdravstvenih problema, Saša Kovačević se oglasio vidno mršaviji, te otkrio kako se oseća.

"Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi.

Pročitajte Bože, pomozi da izguram - Marija Šerifović trpi stravične bolove, otkrila detalje zdravstvenog stanja

Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako.

Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo", poručio je pevač na svom Instagram nalogu te je jasno da je zdravlje Saše Kovačevića stabilno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading