Saša Kovačević

Vest koja se godinama čekala: Saša Kovačević jedva čeka da postane otac!

Autor:

15.05.2023 09:46

Foto:

Foto:

Saša Kovačević očinstvo smatra najvažnijom životnom ulogom



Miljenik pripadnica lepšeg pola i jedan od najpoželjnijih neženja, Saša Kovačević očinstvo željno iščekuje.

Naime, pevač koji je u dugogodišnjoj vezi sa devojkom Zoranom, progovorio je o njihovom odnosu, planovima i otkrio da bio voleo da postane tata

Pročitajte Saša Kovačević - Uživam sa Zoranom, ona je moja srodna duša

Boško Karanović

 

Saša Kovačević očinstvo smatra najvažnijom životnom ulogom.

- Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti.

Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - istakao je Saša, pa progovorio o pritiscima jer se još uvek nije oženio i dobio dete.

Pročitajte Šta će reći Zorana - Saša Kovačević promenio imidž

Instagram

 

- Valjda je opet sve to prirodno i normalno, ali je na vama da dozirate koliko želite da pridajete značaja tome i da dozvolite da se ljudi mešaju u vašu intimu, sve je do vas.

Mi muškarci smo čudni, konstantno smo nezreli, mi bi stalno da budemo momci bez obzira da li smo oženjeni ili nismo, to je neki gen, to ne možeš da menjaš - iskreno je ispričao pevač, te otkrio detalje veze sa Zoranom.

Pročitajte Saša Kovačević iznenadio javnost, dete Cecinog Bogdana gleda kao svoje - Na koncertu će prvi put biti moja ćerka

Boško Karanović

 

- Nema prostora za ljubomoru u našoj vezi, tako se valjda izgradio neki odnos da toga nema. Uglavnom su moje veze imale nalet ljubomore u prvih pola godine, godinu dana, posle toga je sve lakše. U prethodnim vezama mi je to smetalo, sada sa Zoranom ne, jer smo se pronašli.

Mislim da sam pronašao nekog ko mi po svim parametrima odgovara apsolutno. U slučaju da mi neko sutra strastveno odovara ne znam kako, ja zaista znam da od ovog što trenutno imam ne mogu naći bolje, to potpisujem - zaključio je Kovačević, prenosi Blic.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading