Saša Kovačević: Uživam sa Zoranom, ona je moja srodna duša

Autor:

10.02.2019 21:35

Foto:

Foto:



U tek načetoj godini pevač Aleksandar-Saša Kovačević ima mnogo planova: osim što namerava da održi veliki koncert u Štark areni i snimi dve-tri nove pesme, rešen je da učvrsti vezu s devojkom koja mu u potpunosti odgovara

Zoranina podrška mu je neophodna i u poslu

Januar je mesec tokom kojeg mnogo pevača i glumaca putuje u egzotične predele blizu ekvatora. Ni Aleksandar-Saša Kovačević (33) nije izuzetak. Posle napornog perioda u kom su se smenjivali koncerti i rad u studiju otišao je sa devojkom Zoranom na Tajland.

Saša Kovačević: Ljubav se ne može sakriti

Od čega se odmarate?

- Već nekoliko meseci osećam umor, i fizički i psihički. Nakon otvaranja restorana bio sam na američkoj turneji, koja je bila veoma naporna. Za sedam dana obišli smo sedam gradova, spavao sam u proseku dva sata dnevno. Pojedina mesta sam video samo iz automobila na putu od hotela do aerodroma.

Šta sve želite da uradite u 2019?
- Planirao sam koncert u Štark areni početkom godine, ali ipak ćemo ga ostaviti za kraj 2019. Želim da izbacim još pesama. Dosad sam objavljivao po jednu, dve ili tri godišnje, a u 2019. hoću da ih bude više. Kao i dosad, revnosno ću raditi na snimanju spotova.

Saša Kovačević u epizodi “Pedeset nijansi zgodnije”

A ženidba?

- Nemojte to da me pitate, molim vas. To pitanje mi postavljaju već 15 godina i ne znam šta da odgovorim, zaista.

Nedavno su bili u Tajlandu

Čini se da se sa Zoranom u javnosti pojavljujete češće nego sa ijednom devojkom pre nje?
- Nije tako. Na početku karijere sam se slikao sa devojkama i govorio o svojim vezama javno, dok nisam shvatio da mi to ne prija. Sa Zoranom sam bio već sedam-osam meseci u vezi pre nego što su novinari i javnost saznali za nas. To je teško izvesti, ali eto, nama je pošlo za rukom.

Ljubav prema Zorani ga je promenila: Saša Kovačević spreman za brak i porodicu? (foto)

Da li je veza uzbudljivija kad se ne odvija pred kamerama?
- Lepo je kad nađete partnera koji vas u potpunosti shvata i koji nije željan slave i medijske pažnje. U ovoj vezi apsolutno uživam, između ostalog i zato. Drago mi je što Zorana ne pati od toga da se pojavljuje u javnosti. Slikali smo se zajedno na otvaranju mog restorana, da toga nije bilo, verovatno to nikad ne bismo uradili.

Razume li Zorana prirodu vašeg posla?
- Zoranina podrška mi je neophodna i u poslu, jer bez toga naša veza ne bi mogla da ide u pravom smeru. Imao sam veliku sreću da pronađem srodnu dušu. Nakon mnogo godina na kraju sam našao nekoga ko mi u potpunosti odgovara u svakom segmentu. Da ne ureknem.

Saša Kovačević: Mogao sam da budem otac još pre deset godina

Jeste li posvetili neku pesmu Zorani?
- Ne posvećujem pesme voljenim osobama. Takođe, ne stvaram ni samo onda kad sam srećan, niti samo kad sam tužan, to ne zavisi od raspoloženja. Moj brat Rade i ja mnogo smo lepih pesama iskomponovali i kad sam ja bio zadovoljan u vezi, i onda kad nisam.