Andrija i Aleksandra

Toliko iščekivano venčanje: Andrija i Đeđa stali na ludi kamen u tajnosti! (foto)

Autor:

10.05.2023 21:10

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Venčanje Andrije i Đeđe organizovano je za porodicu i najbliže prijateljeVenčanje Andrije Milošević i njegove izabranice Aleksandre Tomić iščekivalo se godinama, ali je poznati par dugo bio pri stavu da potpisivanje papira nije dokaz njihove ljubavi.

Pročitajte Ne trebaju im skupe krpice - Andrija i Đeđa jednostavnim kombinacijama na premijeri zasenili mnogo elegantnije kolege (foto)

Jovanka Bojković

 

Međutim, glumački par je ipak poklekao i izgovorio sudbonosno „da“, a lepe vesti podelili su danas gostujući u emisiji „Uz kafu sa“ kod glumice Seke Sablić.

Naime, venčanje Andrije i Đeđe odigralo se dvadesetak dana pre nego što je na svet došao njihov sin Relja.

Pročitajte Neko treći uvek pokvari sreću - Andrija i Đeđa vestima rasplakali javnost

Sever Zolak

 

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadeset pet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama - rekla je Aleksandra u pomenutoj emisiji, na šta je Andrija dodao šaljivo:

- Venčali smo se da dete ne bude bez oca.

Pročitajte Bio joj je prvi - Andrija Milošević ludo je voleo ovu poznatu lepoticu FOTO

Instagram

 

Crkveno venčanje Andrije i Đeđe upriličeno je u intimnoj atmosferi uz porodicu i najbliže prijatelje, a građansko sklapanje braka za koje će biti organizovana grandiozna proslava još uvek se čeka, piše Story.rs.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading