Andrija i Aleksandra

Ne trebaju im skupe krpice: Andrija i Đeđa jednostavnim kombinacijama na premijeri zasenili mnogo elegantnije kolege (foto)

Autor:

05.04.2023 11:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić na premijeri su se pojavili u jednostavnim kombinacijama koje svi komentarišuPremijera predstave "Očevi i oci" sinoć je u Narodnom pozorištu okupila velika glumačka imena među kojima smo primetili Andriju Miloševića i njegovu izabranicu Aleksandru Tomić.

Poznati par je, kao i obično, privukao veliku pažnju, a ovoga puta njihovi jednostavni stajlinzi najviše su se komentarisali. 

Pročitajte Andriji je ovo bio najteži dan u životu - Na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran

Ata Images

 

Đeđa je blistala u farmerkama klasičnog kroja uz koji je uparila beli džemper ispod koje je nosila košulju u istoj boji, dok je Andrija odabrao klasičnu crnu kombinaciju, a za frizuru je pobrao posebne komlimente.

Pročitajte Neko treći uvek pokvari sreću - Andrija i Đeđa vestima rasplakali javnost

Ata Images

 

Inače Andrija i Aleksandra pre godinu dana dobili su sina Relju, a sudeći po njihovom izgledu roditeljstvo im veoma prija.

Glumački par plenio je pojavom i nasmejano pozirao fotoreporterima, te dokazao da se unutrašnje zadovoljstvo i te kako odražava na fizički izgled i da im nisu potrebne skupe krpice da bi izgledali fenomenalno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading