Milica Mikić

Nakon dve godine ponovo u javnosti: Izgled supruge Miodraga Radonića izazvao brojne reakcije, nećete ostati ravnodušni (foto)

Autor:

08.03.2023 15:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Miodraga Radonjića pojavila se sa glumcem na filmskoj premijeri, o njenoj lepoti svi pričaju



Supruga Miodraga Radonjića Milica Mikić nestvarno je lepa, a njen izgled mnogi porede sa filmskom divom Monikom Beluči. Pre dve godine Milica se porodila i na svet donela sina Savu, a od tada nismo imali prilike da je vidimo u javnosti. Sinoć je, na oduševljenje fotoreportera, supruga Miodraga Radonjća zajedno sa njim prošetala crvenim tepihom.

Pročitajte Ne pada iver daleko od klade - Ova umetnica je majka Miodraga Radonjića, imala je istog menadžera kao Brena (foto)

Boško Karanović

 

Premijera filma "Indigo kristal" bila je povod da zaljubljene supružnike vidimo zajedno u javnosti, a mnogi su komentarisali da je lepa psihološkinja ukrala šou pred objektivima fotografa.

Pročitajte Nije baš sve kao što izgleda - Radonjić otkrio šta misli o Bikoviću, zamera mu...

Boško Karanović

 

Milica se za ovu priliku pojavila u oversize sivom odelu sa ineteresantnim printom, dok je kosu pokupila u punđu. Diskretna šminka bila je savršen izbor za prirodnu lepoticu kao što je Milica, koja je pobrala pregršt komplimenata i zasenila ne samo supruga, već i neke njegove koleginice.

Pročitajte Premijera "Južnog vetra" - Jovana blista pored Maraša i Baće, Biković nikad elegantniji (foto)

Boško Karanović

 

Radonjić izbegava da odgovara na pitanja iz privatnog života, ali jednom prilikom otkrio je šta voli kod supruge.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading