Miodrag Radonjić

Nije baš sve kao što izgleda: Radonjić otkrio šta misli o Bikoviću, zamera mu...

Autor:

03.03.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odnos Miodraga Radonjića i Miloša Bikovića interesuje čitavu naciju, a Baća je nedavno otkrio šta misli o svom kolegiMnogima omiljeni glumački tandem Miodrag Radonjić i Miloš Biković i u privatom životu neguje prijateljstvo koje datira još od studentskih dana. Čuveni dvojac iz „Južnog vetra“ druži se dugi niz godina, a budući da često sarađuju poznaju se odlično.

Pročitajte Premijera "Južnog vetra" - Jovana blista pored Maraša i Baće, Biković nikad elegantniji (foto)

Ata Images

 

Samim tim popularni Baća je idealna osoba koju treba pitati koje su mane njegovog filmskog partnera Maraša, na šta je on i odgovorio u emisiji „Amidži šou“.

Pročitajte Baća i njegov prvi Srpčić - Muškarci to rade ovako

ATA Images

 

- Mane su mu što je toliko posvećen da je naporan. Druga mana mu je što kad je u Rusiji, on zaboravi da se javi. Jede te slatkiše na snimanju kao nenormalan, a ja to gledam da izbegavam, pa mi pravi zazubice. Kad su vrline, na primer... – rekao je Radonjić i na par trenutaka zastao da se seti vrlina svog prijatelja.

Pročitajte Brat ga savetuje, a majka mu je podrška - ovo je porodica Miloša Bikovića

ATA Images

 

- Ume da bude jako pažljiv prema svojim prijateljima. On je neko ko ume da sluša čoveka – istakao je Miodrag koga ovih dana gledamo u nastavku serije „Južni vetar – na granici“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading