Popularni glumac Miloš Biković: Nemam ništa protiv kada me neko nazove nacionalistom!

Autor:

14.09.2020 20:15

Foto:

Foto:



Popularni mladi glumac dao je vrlo zanimljivo mišljenje povodom njegovog povezivanja sa nacionalizmom, te se osvrnuo na uticaj njegovih serija na najmlađe gledaoce.

- Nacionalizam se stalno kod nas spominje u nekom negativnom kontekstu, a ja ne mislim da je nacionalizam negativan. Negativan je šovinizam, fašizam, nacizam. Ali ja nacionalizam doživljavam kao ljubav prema duhu svog naroda, dok patriotizam definišem kao ljubav prema svojoj otadžbini. U tom smislu nemam ništa protiv kada me neko nazove nacionalistom - počeo je Miloš Biković za Novu.rs.

Mladi glumac istakao je da ga je želja da našu zemlju promoviše na najbolji moguću način inspirisala ali i zadržala u Srbiji.

- Pored uslova uzrokovanih koronom, u Srbiji me je u poslednjih godinu i po dana najviše vezala želja za promocijom naše zemlje kroz filmove, posebno 'Balkanska međa' i 'Hotel Beograd'. Takođe i snimanje filma 'Južni vetar' koji je trenutno u toku, je nešto što me istovremeno i inspiriše, ali i zadržava u zemlji.

Miloš Biković još jednom oduševio javnost: “Ja ne krijem ovo delo”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ◾ Биковић Милош ◾ (@bikovicm5) on Sep 13, 2020 at 8:51am PDT

Mnogo se govorilo o mogućem uticaju koji 'Južni vetar' može da ima na omladinu ali Biković kaže da serije imaju uticaj na ponašanje pojedinaca, ali ne na način na koji mnogi tumače.

-Verujem da su razne serije mogle da inspirišu gledaoce na to kako će se obući, ošišati, ali ne postoji ni jedna serija ili film koji mogu da vas nateraju da postanete kriminalac, osim ako već niste deformisana ličnost na taj način. Ličnosti koje nisu formirane, pod tim mislim na decu, svakako da treba da prate TV program pod roditeljskim nadzorom i kontrolom. Ali niko nije postao kriminalac zato što je gledao neku seriju. Da je to moguće, šta bi onda bilo sa milionima i milionima gledalaca filmova i serija kao što su 'Kazino', 'Kum', 'Sopranosi', 'Igra prestola' i sl. Ne ide to baš tako, i svi to vrlo dobro znaju. - smatra Biković.

Miloš Biković doneo je hrabru odluku: Posao ne sme da trpi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Sep 13, 2020 at 12:20pm PDT

Biković očekuje da će nastavak 'Južnog vetra' biti na 'značajno višem nivou'.

- Kako u smislu priče tako i produkciono. Sa serijom smo uspeli da održimo kvalitet i da podignemo lestvicu, a sa filmom koji sada snimamo mislim da imdemo i nekoliko koraka dalje. - poručio je glumac.

Lepe vesti stižu nam i od reditelja Miloša Avramovića o nastavku serijala 'Južni vetar'.

Snimanje nastavka filma i serije 'Južni vetar' završava se sledećeg meseca, a reditelj Miloš Avramović otkriva da nas premijera očekuje već za nekoliko meseci.

Drugi deo filma zove se 'Ubrzanje' i u njemu ćemo naravno ponovo gledati Miloša Bikovića kao Maraša i Miodraga Radonjića u ulozi Baće. Osim njih reditelj filma otkrio je da će svi preostali likovi koji su preživeli takođe biti u nastavku filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Sep 9, 2020 at 3:50am PDT

- Snimanje završavamo početkom oktobra. Snimamo u Beogradu, Knjaževcu, Zaječaru, Pirotu, Dimitrovgradu. Hrvatskoj, ali i na nekim mnogo egzotičnijim lokacijama. Trenutno pregovaramo s partnerima iz inostranstva. Premijeru planiramo za kraj Januara sledeće godine, ali trenutno svi zajedno prolazimo kroz ovu dramu, gde se planovi brzo menjaju i gde je sve, na neki način, uslovljeno epidemiološkim stanjem i uslovima. - Rekao je Avramović za domaće medije.

Ruskinje su presudile: Miloš Biković je najpoželjniji muškarac!