Južni vetar - na granici

Premijera "Južnog vetra": Jovana blista pored Maraša i Baće, Biković nikad elegantniji (foto)

Autor:

21.02.2023 22:02

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Kao što se i očekivalo večerašnja premijera serije Južnog vetra okupila je veliki broj medija, a glavni junaci prošetali su crvenim tepihomCrvenim tepihom Mts Dvorane večeras su prošetali junaci mega popularnog "Južnog vetra".

ATA Images

 

ATA Images

 

Premijera nastavka najgledanijeg domaćeg projekta "Južni vetar - Na granici", oduševila je sve prisutne, a pojavio i glavni glumac ovog ostvarenja Miloš Biković.

Pročitajte Da li će joj dati ulogu - Dragana Mirković oduševljena “Južnim vetrom”

ATA Images

 

Miloš Biković prošetao je crvenim tepihom u nikad elegantnijem izdanju i privukao veliku pažnju.

Pored Miloša na crvenom tepihu bili su i njegove kolege i prijatelji Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković, Gordan Kičić i drugi...

ATA Images

 

Jovana, vidno nasmejana i raspoložena, pojavila se u džinsu tamnije boje koji je odlično uklopila sa sakoom i ravno isfeniranom kosom. 

Pročitajte Ugledni profesor i poznati političar - Život Jovane Stojoljković obeležile su tri stravične tragedije, otac, baka i deka izvršili su samoubistvo

ATA Images

 

Serija "Južni vetar" biće emitovana od subote, 25. februara na prvom programu RTS-a, a gledaoci su uzbuđeni što će ponovo gledati čuvenog Maraša u glavnoj ulozi još jednog nastavka.

ATA Images

 

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što delim kadar sa legendama, glumcima kao što su Aleksandar Berček, Bogdan Diklić i Miki Manojlović, kao i sa divnim mlađim kolegama koje možemo da vidimo u drugoj sezoni "Južnog vetra". Velika čast i privilegija, velika radost kada igrate po sceneraju koji je izuzetno zanimljiv,  a kada ga čitate, čitate ga kao roman, kao dramu i vuče vas da nastavite. Ne morate ništa da domaštavate, jer vas sam inspiriše na vašeg junaka. Veliko je olakšanje imati reditelja kao što je Miloš koji je kontrolor kvaliteta - istakao je Miloš Biković. 

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading