Jovana Stojiljković

Ugledni profesor i poznati političar: Jovanin život obeležile su tri stravične tragedije, otac, baka i deka izvršili su samoubistvo

Autor:

06.02.2023 19:58

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Jovana Stojiljković doživela je tri stravične tragedije koje su zauvek promenile njen život i pogled na svet



Ovih dana publika uživa gledajući Jovanu Stojiljković u seriji "Vera". Glumica se čvrsto drži stava da o privatnom životu ne priča, nema profile na društvenim mrežama, ali o nekim stravičnim detaljima iz njenog života pisalo se naširoko. 

Pročitajte Iznenadila sve - Jovana Stojiljković stala na ludi kamen, a mladoženja nije Goran Bogdan

Instagram

 

Naime, Jovanin deda Vlajko Stojiljković bio je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova koji je pre 20 godina, u aprilu 2002. godine izvršio samoubistvo na stepeništu Savezne skupštine. Porodicu Jovane Stojiljković prethodno je zadesila još jedna tragedija kada je glumičina baka Jelisaveta, neposredno pre supruga sebi takođe oduzela život.

Jovana Stojiljković suočila se da gubitkom voljenog oca 

Jovanin otac bio je dr Vladimir Stojiljković, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je takođe sebi oduzeo život, 2004. godine, u svojoj 39. godini. Kako su tada preneli mediji, on je samoubistvo izvršio u stanu na Novom Beogradu, u kojem je u tom trenutku bio sam.

Iako za medije uglavnom govori samo o svojim glumačkim dostignućima, Jovana se jednom prilikom osvrnula na to kakva je privatno, te otkrila da se trudi da uvek bude puna optimizma i pozitivnih misli.

Pročitajte Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - Ljubav ne zna za godine, ni kilometre

Boško Karanović

 

- Kao i u životu, iz svega čovek izađe iskusniji. Trudim se da živim čistih misli i puna ljubavi, nisam zlopamtilo - rekla je svojevremeno za hrvatski "T portal".

Sredinom 2017. godine Jovana je započela vezu sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Nakon pet meseci veze, oni su se verili, međutim, ubrzo su i raskinuli. Sledeći Jovanin partner za koga je javnost saznala jeste glumac Goran Bogdan (42). Njih dvoje su u vezi već godinama, a pisanja medija da su 2021. godine raskunili, demantovali su zajedničkim javnim pojavljivanjem.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading