Potvrda ljubavi: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković viđeni zajedno (FOTO)

Autor:

04.02.2022 10:50

Foto:

Foto:

Glumački par koji je nedavno obnovio ljubavnu romansu, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, uslikan sinoć na premijeri predstave “Alisa u zemlji strahova” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu



Glumački par Goran Bogdan i Jovana Stojiljković sinoć su u Beogradu, na premijeri predstave “Alisa u zemlji strahova” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, potvrdili da su ponovo u emotivnoj vezi.

Pročitaj - Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom

Da su nakratko raskinuli emotivnu vezu zbog poslovnih obaveza saznalo se nedavno, da bi ubrzo zatim stigla spoznaja da su ipak obnovili ljubav. Međutim, kako ni Goran niti Jovana ne žele da govore o svom privatnom životu za medije, zvaničnih potvrda potvrde veze nije bilo. Sve do sinoć, kada su se zajedno pojavili na premijeri nove predstave JDP-a u Beogradu.

Ata Images

 

Oboje raspoloženi i željni da vide novu predstavu svojih dragih kolega, ušli su u čuveni teatar ali nisu preterano želeli da poziraju fotografima.

Podsetimo, Goran i Jovana obnovili su svoju romansu na snimanju nove serije “Područje bez signala” koja će uskoro biti prikazivana i u Srbiji.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading