Viktorija Bekam nije izgubila veru: Nakon spontanog pobačaja najveća podrška bio joj je suprug Dejvid!

Autor:

14.10.2020 14:50

Foto:

Foto:



Iako su se susreli sa ogromnom tugom, Viktorija i Dejvid uspeli su da prebrode težak period, te sada uživaju u svojoj velikoj i srećnoj porodici!

Jedan od najpoznatijih svetskih parova, 46-godišnja Viktorija Bekam i godinu dana stariji Dejvid Bekam, osim u aktivnom poslovnom životu, uživaju i u porodičnoj idili. Viktorija i proslavljeni fudbaler ponosni su roditelji četvoro dece - devetogodišnje Harper, 15-godišnjeg Kruza, 18-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Bruklina. Međutim ako je verovati pisanju tabloida 'Womans Day Australia' porodičnu idilu početkom 2001. godine pokvario im je spontani pobačaj koji je Viktorija imala.

Viktorija i Dejvid Bekam proslavili 21. godinu braka: Fudbaler otkrio kad se zaljubio u suprugu (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 21, 2020 at 8:26am PDT

- Pre nego što je rodila Romea, Viktorija je imala spontani pobačaj. To se dogodilo u desetoj nedelji trudnoće. Bila je psihički i emotivno slomljena, ipak dovoljno snažna da ne odustane od namere da sa Dejvidom osnuje veliku porodicu. Dejvid je takođe bio potišten, ipak trudio se da supruzi olakša taj bolan period koliko je mogao. Ispunjavao je svaku njenu želju i brinuo se da ona bude dobro. Svet svakog para, sagrađen na sreći u iščekivanju deteta, nakon spontanog pobačaja počinje da se ruši i pretvara se u bol. - Rekao je neimenovani izvor za pomenuti tabloid.

Žalostan je podatak da se skoro 30 procenata svih trudnoća završava spontanim pobačajem, od kojih pola čak i pre nego što žena uopšte sazna da je trudna. Na sreću, većina žena baš kao i Viktorija, nakon spontanog sledeći put mogu bez ikakvih problema ostati trudne te roditi zdravo i srećno dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 1, 2020 at 6:50am PDT

Dakle žene, nemojte da vas ovakve stvari obeshrabre, svi su susreću sa njima, ostanite jake, optimistične i budite hrabre, ne gubite veru!