Oženjeni glumac Dominik Vest razmenjivao je nežnosti s dve decenije mlađom koleginicom: Supruga za prevaru saznala putem internet, pa mu oprostila! (foto)

Autor:

14.10.2020 12:30

Foto:

Foto:Da li je popularni glumac Dominik Vest odlučio da ostavi svoju suprugu zbog dve decenije mlađe koleginice?

50-godišnji glumac Dominik Vest i prelepa 31-godišnja glumica Lili Džejms javno su se prepustili emocijama, te razmenjivali nežnosti u jednom kafiću u Rimu. Iako su paparaci fotografisali ove, za njih romnatične trenutke, oženjeni glumac nije mario za to što će njegova supruga sve saznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebrities In Italy 🇮🇹 (@celebs_in_italy) on Oct 13, 2020 at 12:04am PDT

Osim dana ispunjenog nežnošću izvori za strane medije kažu da su proveli i dve noći u jednom hotelu u Rimu.

'Daily Mail' prenosi da je glumčeva dugogodišnja supruga Ketrin Ficdžerald za prevaru saznala videvši fotografije na internetu. Bila je šokirana i slomljena kada je shvatila šta se dešava iza njenih leđa.

- Ketrin pokušava da dođe do Dominika, ali on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma šta se događa, smatrala je da je njihov brak stabilan. Izgleda da je pomenuti brak sada završen, ali ona je previše skrhana da bi komentarisala navode medija. Jednostavno prvo mora da porazgovara sa njim. - Rekao je izvor blizak paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by itsjenn.co (@itsjenn.co) on Oct 12, 2020 at 7:57pm PDT

Dominik Vest i Ketrin Ficdžerald u braku su dugih deset godina, te imaju troje dece, a do sada nisu imali apsolutno nikakvih problema.

Koliko “košta” preljuba? Džef i Mekenzi Bezos okončali najskuplji razvod na svetu 

S druge strane, mlada LIli Džejms pre nekoliko dana objavila je da je njena veza sa kolegom Metom Smitom posle pet godina okončana, a utehu je izgleda pronašla u starijem i iskusnijem kolegi.

Dženifer Garner šokirala je svetsku javnost: Presrećna sam što me je Ben Aflek prevario! 

Prema poslednjim informacijama šokirana supruga Dominika, izčekivala je povratak supruga u porodičnu kuću, a drugaricama je ponavljala iznova i iznova - Mislila sam da smo zaljubljeni.

Iako je potpuno zanemario svoju suprugu, te je nonšalantno skinuo burmu te se ponašao kao da iza sebe nema deset godina dug brak, te troje dece s Ketrin, čini se da je Dominik ipak odlučio da izgladi stvari. Ili je to samo bedan pokušaj da popravi svoj imidž po preporuci menadžera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VandyPop 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop) on Oct 13, 2020 at 10:04pm PDT

Paparaci su sledećeg jutra fotografisali vidno potresenu ženu koja je izašla iz porodičnog doma bleda i sa maramicom u ruci. Dominik je išao iza nje, noseći papir na kom je pisao: - Naš brak je jak, još uvek smo zajedno. Hvala.

Očajna supruga poljubila je muža i sakrila se u kola, dok je on vidno zadovoljan okačio papir na vidno mesto kako bi ga paparaci fotografisali. Ketrin, iako je poznata kao neko ko ne trpi nepravdu, ovog puta prešla je preko preljube svog supruga, a iako razlog ostaje nepoznat, možemo naslutiti da su jedini logičan izgovor za to deca, koja bi najviše ispaštala njihovim razvodom.