Dobar prijatelj zlata vredi: Ko je prijateljica koja pruža bezrezervnu podršku Severini u teškim situacijama sa kojima se suočava?

Autor:

08.10.2020 15:10

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov SimovićNeizmerna podrška najbolje prijateljice Severini mnogo znači, a poslednjih nedelja njihovi odnosi dodatno su se učvrstili.

Uskoro će proći godinu dana otkako je Građanski sud u Zagrebu doneo odluku da naslednik Severine Kojić privremeno mora da živi kod svog oca Milana Popovića.

- Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži. Svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od privremene mere kojom mi je oduzeto dete. Ta privremene mera odredila je da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati u toku radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10 časova. I tako 10 meseci. 'Privremeno'. Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan...- Napisala je pre nekoliko dana Severina na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Sep 28, 2020 at 5:26am PDT

U komentarima su joj se tada javile brojne poznate osobe s porukama podrške, a među njima je bila i bivša manekenka Iva Radić s kojom je pevačica postala jako bliska prijateljica, Iva joj je ogromna podrška u teškim danima u kojima se bori za starateljstvo nad sinom.

Severina je potvrdila ovo prijateljstvo poslednjom slikom na društvenoj mreži Instagram, gde je sebe i Ivu Radić uporedila sa sestrama Kesler, poznatim bliznakinjama iz Nemačke koje su 60-ih godina uživale ogromnu popularnost što zbog neverovatnog muzičkog talenta, što zbog plesnih pokreta.

Iva je nedavno progovorila, te stala u odranu Severine, te istakla brojne probleme s kojima se susreće sin poznate pevačice u školi koju pohađa, i javno je rekla kakva je Severina majka.

Prekinula tišinu: Severina uputila Igoru važnu poruku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Oct 8, 2020 at 1:39am PDT

- Severina je mama lavica, ali nije opasna, nikad prema svom sinu, nikad, svedočim pred svim svetim što imam. Koliko vas ima da to kažete javno? Da se čuje da je i ona mama koja zna sve crtaće i sva imena svih junaka, i dinosaurusa, i svih čuda i čudesa dečijeg sveta, koja priča jezikom iz crtaća i koja zna svaki dijalog iz istog. Mama koja je radila bezbroj stvari koje rade sve majke za svoju decu. Mama koju sam ujutru u pidžami sretala ispred škole dok smo se pospane mimoilazile, a popodne uredno sređena gledala predstave svog sina. Da li uopšte to treba nabrajati? kako se mami koja se prvih godina detetovog života sama brinula o njemu sme dogoditi da ga nadalje ima samo 88 sati mesečno? A nosila ga je pod svojim srcem 6552 sati? Svedočila sam srećnom dečaku koji je celi život proveo s majkom. - Zaključila je Iva tada.

Severina objavila provokativnu fotku: Razdvojenost od supruga joj i te kako prija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on Nov 29, 2019 at 11:01am PST

Pored prijatelja koji su uz tebe kako u lepim tako i u onim manje lepim životnim situacijama, ništa ti više ne treba da bi prebrodio sve probleme koje život 'baci' na tebe. Iskreno se nadamo da će se situacija smiriti i da će na kraju svi biti zadovoljni. Ponekad su najjača prijatlejstva iskovana u najtežim momentima, možda to bude slučaj i u ovoj tmurnoj priči sa, nadamo se, srećnim krajem!