Pevačica odbila da komentariše bivšeg supruga, Emina Jahović i Mustafa nikad nisu bili u gorim odnosima?

Autor:

26.10.2020 10:37

Foto:

Foto:



Emina Jahović spada u onu grupu zaista uspešnih žena, pored neverovatnog talenta koji poseduje, ističe se i svojom upornošću te nesvakidašnjom energijom.

Međutim, nije sve bajkovito ni u životu popularne pevačice. Ona se naime i posle poprilično vremena od njihovog razvoda vrlo često susreće sa nezgodnim pitanjima o svom bivšem suprugu Mustafi, te njihovom neslavno završenom braku. A da joj nije ni malo prijatno kada uslede pitanja te vrste pokazala je nedavno u Turskoj, kada je za tamošnje medije odbila da komentariše dešavanja vezana za svog bivšeg supruga.

Pevačica nije dozvolila novinarima da je uvuku u neželjeni razgovor, te je odmah sasekla svaku vrstu razgovora na tu temu, tvrdeći da je ona na taj deo života stavila tačku.

Da li je Emina Jahović nakon Mustafe i Sadetina pronašla novu ljubav? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 18, 2020 at 11:25am PDT

- Taj deo mog života je završen, neću da pričam o tome, neću da pričam o Mustafi, to je gotovo. On je gotova stvar u mom životu. On je samo otac moja dva sina. On ima svoj život, ja imam svoj i gotovo. Ništa ja ne moram, ne moram da pričam o njemu, to je gotovo. On je otac moje dece i to je sve što imam da kažem. - Poručila je Emina Jahović za turske medije, a prenosi Pink.

Emini je rastanak pao zaista teško, dugo se pripremala, ali za takve stvari jednostavno ne postoji priprema.

Podsetimo, Emina i Mustafa sporazumno su se rastali 6. Juna 2018. godine, posle deset godina braka, malo ko je naslutio ovakav razvoj događaja, a niko nije mogao ni da predpostavio da je popularni par pune dve godine pre pomenutog razvoda imao ozbiljnih problema koji su prethodili bolnom rastanku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 6, 2020 at 2:28pm PDT

- Kriza je dugo traja. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne. - Rekla je Emina svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića, iskreno govoreći o ljubavi u kojoj su ona i Mustafa nekada uživali.

- Kao brat i sestra smo! Tada sam shvatila da se ljubav potpuno ugasila. - Konstatovala je tada pevačica, takođe je istakla i da su ostali u dobrim odnosima.

Emina Jahović o problemima s Mustafom i novoj ljubavi: Mnogo smo patili 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Sep 24, 2020 at 12:28am PDT

Ipak ostaje nejasno šta je dovelo do poslednje izjave pevačice, koja je vidno uznemirena odbila da komentariše svog bivšeg supruga uprkos izjavama koje je davala ranije po kojima se dalo zaključiti da su zaista u odličnim odnosima.