Pevač odlučio da stavi tačku na dugogodišnju ljubav - Bane Mojićević u potrazi za srećom!

Autor:

24.09.2020 10:14

Foto:

Foto:



Pevač koji se proslavio učešćem u popularnoj emisiji 'Zvezde Granda' obratio se javnosti povodom glasina o navodnom krahu svog braka.

Bane se sa svojom suprugom venčao pre sedam godina, davne 2013 godine, a 2018. godine su naišli na prve ozbiljnije prepreke u svom braku.

Pevač se sa suprugom razveo pre nešto više od šest meseci, ipak do sada se nije javno oglašavao po tom pitanju, ali je sada konačno odlučio da otkloni sve nedoumice. Popularni pevač i pobednik takmičenja 'Zvezde Granda' tvrdi da je sa bivšom suprugom sada u boljim odnosima nego ikada.

- Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista potpuno normalno komuniciramo. - Priznao je Bane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Dec 4, 2017 at 4:10am PST

Mojićević je otkrio i razlog rastanka, a istakao je i da je sve prošlo u najboljem redu tokom razvoda, te da je ovo nova etapa života za njega i bivšu suprugu.

- Nema tu nekih konkretnih razloga. nije bilo nikakvih drama, skandala, afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa. - Objašnjava pevač i pojašnjava kako je tekla podela imovine:

Venčanje godine: Danas se Jelisaveta udaje za Miloša! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Mar 14, 2018 at 11:04am PDT

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje. - Zaključio je Bane za Blic.

Svoj privatni život pevač je vešto čuvao od znatiželjnih očiju javnosti, ipak ono što je poznato jeste da su još pre dve godine, sada već bivši supružnici prvi put iskusili bračnu krizu. Tada je navodno Bane napustio porodičnu kuću na nekoliko nedelja. Situacija se tada smirila, ipak očigledno su neke stvari ostale nerazjašnjene te su se dve godine kasnije Bane i njegova supruga ipak razišli.

Sanja Marinković o razvodu i potrazi za srećom: Rastanak je lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Jan 6, 2018 at 5:04am PST

- Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene. Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odsustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo. - Pričao je tada Bane Mojićević za domaće medije, ipak očigledno nije bio sasvim iskren.