Od danas samo prijatelji: Emina Jahović i zvanično stavila tačku na 14 godina dugu ljubav

Autor:

06.06.2018 14:42

Foto:

Foto:



Sredinom februara pevačica Emina Jahović potvrdila je da se nakon deset godina braka razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala i time potvrdila glasine koje su već neko vreme kolale čaršijom.

Emina Jahović: Ohrabrujuća poruka u šoljici kafe (foto)

Par koji ima dva sina Jamana (10) i Javuza (6) naveo je da je odluka da se rastanu bila uzajamna, a razlog vrlo jednostavan – ljubav se ugasila.

– Nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila– napisala je Emina na društvenim mrežama i dodala – Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Emina Jahović nakon razvoda: Porodica je sve (foto)

A danas su u Instabulu Emina i Mustafa potpisali papire za razvod. I zvanično su stavili tačku na njihovu 14-godišnju ljubav.

Emina Jahović potvrdila da se razvodi: Naša ljubav velika i iskrena sa godinama se ugasila

- Od danas zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje gajimo jedno prema drugom i tako će se ubuduće nastaviti - naveo je bivši par u zajedničkom saopštenju.

Maja Gašić

Autor