Miodrag Radonjić

Baća i njegov prvi Srpčić: Muškarci to rade ovako

Autor:

07.09.2022 19:30

Foto:

Foto:

Glumac Miodrag Radonjić: tata i sin u popodnevnoj dremci



Glumac Miodrag Radonjić: poznati glumac koji je publiku osvojio ulogom Baće u domaćem filmu i seriji "Južni vetar", letnje dane nakon završenog snimanja nastavka serije "Južni vetra - Ubrzanje", provodi odmarajući sa svojom izabranicom Milicom i sinom Savom na Crnogorskom primorju. Tročlana porodica uživa u zajedničkom vremenu, koji provodi igrajući se na plaži, šetajući pored mora i zalascima sunca. Popularni glumac je svojevremeno izjavio da njegova verenica ima puno razumevanje za posao kojim se on bavi i da razume i olakšava kada je on na snimanjima, preuzimajući obaveze na sebe. Ali, da isto tako kada se snimanja završe, popularni glumac sve vreme provodi sa svojom porodicom.

Instagram screenshot @radonjicmiodrag

 

 

Pročitajte Leti leti Sava: Uzbudljiva igra Miodraga Radonjića sa sinom

 

Gledaoci će nakon filma i serije, imati prilike da gledaju nastavak priče o popularnom dvojcu koji je osvojio publiku širom regiona, a kakve nove zaplete, priče i junake donosi nastavak, publika će imati priliku da pogleda u prvoj seriji koja je premijerno najavljena za 11. novembar. Na pitanje po čemu se on razlikuje od lika Baće kojeg tumači u seriji, glumac je odgovorio da on nije ženskaroš i da voli da je u stabilnoj vezi u kojoj može da računa na svog partnera. Miodrag je početkom godine, tačnije na treći dan Božića krstio sina Savu u Hramu Svetog Save na Vračaru, kojeg je krstio porodični prijatelj dramskog umetnika i jerej Dejan Mandić iz Kopra. Prilikom svete tajne krštenja, Sava je dobio ime Tijadin, po čukundedi, kako navodi Kurir.

Instagram screenshot @radonjicmiodrag

 

 

Mladi par je zbog situacije sa pandemijom koja je u periodu krštenja sina Save i dalje bila prisutna, organizovao čin proslave u krugu najbliže porodice i prijatelja. Miodrag i njegova izabranica Milica su zbog istog razloga morali da otkažu svadbu, ali je glumac svojevremeno izjavio da će napraviti veliku proslavu kada se situacija sa virusom stabilizuje.

Nedavnom objavom na svom Instgram profilu, oduševio je i raznežio svoje pratioce kada je podelio fotografiju na kojoj njegov sin Sava i on spavaju na krevetu, okrenuti na stomak u istu stranu, sa opisom da je svaka sličnost slučajna.

Instagram screenshot @radonjicmiodrag

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading