Miloš Biković

Brat ga savetuje, a majka mu je podrška - ovo je porodica Miloša Bikovića

Autor:

12.02.2023 14:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Porodica Miloša Bikovića je glumčeva najveća podrška



Glumac Miloš Biković je pod stalnom lupom medija, ali retko otkriva detalje iz svog privatnog života. Međutim u retkim prilikama saznamo po koju sitnicu.

Porodica Miloša Biković, je glumcu bila velika podrška u životu i karijeri, a on posebno ističe svoj odnos sa starijim bratom.

Pročitajte Pozdrav iz kosmosa: Avantura koju će pamtiti celog života

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Jednom prilikom otkrio je detalje za ruske medije, kada je govorio o svom rođenom bratu igumanu Mihailu Bikoviću, koji je starešina manastira Jovanja.

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš za rusko izdanje magazina "Esquire" i objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

Bratska ljubav

Ata Images

 

 

Monah ne krije da je ponosan na svog brata i čestog savetuje mudrim rečima, svojstvenim za ljude posvećene Bogu. Dok sa druge strane, ne krije iskrenu bratsku ljubav.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo za "Blic puls" i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

Pročitajte Otkrio tajnu: Šta znači tetovaža na desnom ramenu

Glumac je otkrio da ga je majka podržala u karijeri, ali da joj njegov uspeh nije previše važan. Biković je i jednom priliko prepričao angdotu vezanu za njegovu majku. Kada joj je obajsnio koliko film “Sluga” zaradio, ona je prokomentarisala: “I svi su oni platili da tebe gledaju…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - ispričao je Biković i otkrio da je majci od honorara kupio stan.

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac u intervjuu za pomenuti magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading