Sanja Vučić

Svi su gledali u nju: Sanja Vučić ne premijeri "Južnog vetra" očarala, on je krivac za njen osmeh (foto)

Autor:

22.02.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Sanje Vučić na sinoćnjoj premijeri serije Južni vetar oduševio je sve prisutnePremijera nove sezone serije "Južni vetar - Na granici" koja je održana sinoć u Mts Dvorani,  okupila je velika imena iz sveta filma, ali i muzike koji su dali svoj doprinos ovom projektu. Jedna od najzapaženijih bila je Sanja Vučić koja je za potrebe ove serije snimila pesmu "Hanuma" i odmah pobrala simpatije publike.

Pročitajte Često je bila umorna i neraspoložena - Sanji Vučić dijagnostikovana bolest, odmah počela sa terapijom

Ata Images

 

Iako nas je navikla na dosta smelija izdanja, ovaj put pevačica se odlučila za sveden autfit. Sanja se na crvenom tepihu pojavila u odelu bele boje ispod kojeg je nosila bodi sa cvetnim motivima. Njenom elegantnom stajlingu kontrast je dala crna torbica, ali bujna riđa kosa bila je najlepši ukras. 

Pročitajte Ko je izdominirao na crvenom tepihu, a ko razočarao? Ova izdanja na MAC Awards-u nikoga nisu ostavila ravnodušnim (foto)

Ata Images

 

Nekadašnja "uraganka" plenila je svojom pojavom i pozirala fotoreporterima sa osmehom za koji je glavni krivac njen izabranik mladi ugostitelj Nenad Cicmil sa kojim je već neko vreme u srećnoj vezi. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading