Sanja Vučić

Često je bila umorna i neraspoložena: Sanji Vučić dijagnostikovana bolest, odmah počela sa terapijom

Autor:

17.02.2023 18:15

Foto:

Foto:

Bolest Sanje Vučić je neizlečiva, a pevačica je primetila da nešto nije u redu zbog čestih promena raspoloženja i umora



- Kad doživite stres ili se duže vreme nervirate, a moguće je i da imunitet ‘zabaguje' u telu počnu da se stvaraju antitela koja štitnu žlezdu doživljavaju kao neprijatelja – ispričala je Sanja Vučić pre dve godine kada se suočila sa dijagnozom koja će je pratiti ceo život.

Pročitajte Ne liči na sebe - Sanja Vučić pre deceniju izgledala drugačije

Mirko Tabašević

 

Naime, Sanji je dijagnostikovan Hašimoto sindrom koji je često izazivao promene raspoloženja i umor. Bivša Uraganka nije dozvolila da je ovaj problem porazi, već je odmah počela sa terapijom.

- Žao mi je što se Hašimoto predstavlja kao bauk, a u stvari je stanje sa kojim se može sasvim dobro živeti. Najneprijatnija je, u stvari, činjenica da morate da uzimate terapiju dok ste živi, ali ako ljudi svakog jutra piju kafu, zašto ja pola sata pre doručka ne bih popila jednu tableticu - rekla je pevačica.

Pročitajte Poruka Sanje Vučić zainteresovanim muškarcima - Obožavaj me ili umri

Instagram

 

Bolest Sanje Vučić zna da bude toliko iscrpljujuća da joj je ponekad teško da ustane iz kreveta. Ipak, crvena lampica da nešto nije u redu uključila se kada je primetila drastične promene raspoloženja.

- Bila sam vrlo nesrećna iako sam, u suštini, na svim životnim poljima bila zadovoljna. Mislila sam da je psiha glavni krivac što se fizički osećam loše, a situacija je bila obrnuta. Smetalo mi je što sam do te mere razdražljiva, da je svaka sitnica mogla da me iznervira. Inače nisam takva. Pomislila sam da postoji problem sa ženskim hormonima, pa sam rešenje prvo potražila kod ginekologa. Srećom, njoj je zbog sopstvenog iskustva bilo jasno o čemu pričam, pa mi je predložila da proverim štitnu žlezdu – otkrila je pevačica svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

18.02.2023 16:33

Нека јој њени салију страву оловом.