Jelena Rozga

Jelena Rozga suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom: Nalazi su mi nikad gori, nisam dobro

Autor:

13.02.2023 14:28

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bolest Jelene Rozge sve ozbiljnija, pevačica sve otkrila i priznala sa kakvim zdravstvenim problemom mora da živi do kraja života



Zdravlje Jelene Rozge godinama unazad tema je o kojoj mediji veoma često pišu. Pevačica nikada nije krila da se suočila sa ozbiljim tahikardijama, koje su joj dijagnostikovane pre četiri godine.

‒ Problem sa srcem otkrila sam kada sam imala napad. Danima pre toga osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je reč o stresu i premoru jer je bio januar, a prethodna godina bila je izuzetno naporna. Tog dana kada mi je dijagnostikovana tahikardija srce mi je toliko lupalo da sam se prepala da ću se samo srušiti. Poslednje tri godine sam na terapiji beta-blokatorima, a svaka tri meseca na jedan dan moram da nosim holter. I štitnu godinama držim pod kontrolom uz pomoć lekova – ispričala je svojevremeno Rozga za hrvatsku Gloriju.

Pročitajte: Rasplakala se zbog ovog muškarca - Konačno otkriven razlog suza Jelene Rozge

Instagram

 

Ali izgleda da je zaista stres uzeo maha, pa se pevačica u poslednje vreme ne oseća najbolje. Problemi sa štitinom žlezdom naglo su se pogoršali zbog čega je morala da promeni terapiju.

- Trenutno nisam u najboljim danima. Plašila sam se kako ću se probuditi. Tako vam je sa Hašimotom, nikad ne znate hoćete li ujutru biti natečeni. Petnaest godine borim se sa tim problemom i trudim se da me on ne sprečava u životu i radu. Navikla sam na loše periode, da se ne osećam dobro, ali borim se, ne posustajem, idem na terapije – ispričala je hrvatska muzička zvezda za Story.

Pročitajte Konačno može da odahne - Uhapšen muškarac koji je uhodio Jelenu Rozgu

ATA Images

 

- Srećna sam žena, imam sve što hoću. Imam problema sa zdravljem, ta štitnjača me ne sluša… To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji - rekla je u emisiji "Premijera" uvek optimistična Jelena Rozga. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading