Jelena Rozga

Loše vesti! Bolest Jelene Rozge je uzela maha, pevačica priznala: Nalazi su nikad gori…

Autor:

18.04.2023 21:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bolest Jelene Rozge više nije tajna, pevačica otkrila sve detalje



Jelena Rozga zabrinula je brojne fanove kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da joj rezultati na poslednjem pregledu uošte nisu bili dobri. 

– Imam problema sa zdravljem, ta štitna me ne sluša… To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori.

Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu.

Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji – požalila se nedavno pevačica u emisiji „Premijera Vikend Specijal”.

Pročitajte: Rasplakala se zbog ovog muškarca - Konačno otkriven razlog suza Jelene Rozge

Bolest Jelene Rozge se od tog trenutka drži pod kontrolom, a pevačica priznaje joj je partner, čiji indetitet ne želi da otkriva najveća podrška u teškim trenucima.

– Emotivni život mi je jako važan. Kada sam složena privatno, emotivno, onda mogu sve. Kada se zaljubim, ako nešto ne štima ne funkcionišem. 

Volim da pripadam nekome, volim zagrljaj, volim da me neko dočeka s osmehom, ništa lepše od toga. Ako vidim da ne ide, onda se povučem, treba mi da se ‘saberem’.

Tada moji prijatelji znaju da se ne javljam nikome, da moram sama da otplačem, odbolujem, pa onda da idem dalje. Traje ta tuga, ali u nekom trenutku moraš da ustaneš iz kreveta – zaključila je ona. 

Pročitajte: Jelena Rozga u Štark Areni priredila spektakularan šou - Koncert kakav prestonica ne pamti

Podsećanja radi, Jelena Rozga je zdravstveni problem otkrila 2006. godine i od tada se poput lavice bori da stvari drži pod kontrolom. 

- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine ui veliki problemi sa kožom.

To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru.

Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je jednom prilikom Rozga i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading