Slavica Ćukteraš

Nakon dijagnoze više ne govori: Slavica Ćukteraš se ovako bori sa bolešću, kolege i prijatelji uz nju (foto)

Autor:

15.03.2023 20:00

Foto:

Foto:

Bolest Slavice Ćukteraš uzdrmala je javnost, a pevačica daje sve od sebe da ne utiče previše na njen život



Zdravlje Slavice Ćukteraš prethodnih dana ponovo je bilo u fokusu medija. Nakon teških posledica koje je ostavio korona virus pre godinu i po dana, pevačica se suočila sa novim zdravstvenim problemom.

Pročitajte Oglasila se Slavica Ćukteraš iz bolnice - Ne mogu više!

Instagram

 

Naime, Slavica se nedavno na svom Instagram nalogu obratila zvaničnim saopštenjem i otkrila da ima zadebljanje na glasnim žicama, zbog kojeg su joj lekari zabranili da peva, te je otkazala sve nastupe.

- Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: "Ne smeš da pevaš!" A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno).

Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - napisala je Slavica vidno uznemirena, a reči podrške ne prestaju da stižu – napisala je ona tada.

Pročitajte Oglasila se iz bolnice - Slavica Ćukteraš neće biti puštena iz bolnice

Instagram

 

Međutim, uprkos pomenutim zdravstvenim problemima Slavica je nastavila da se vredno priprema za nastupe. Naime, pevačica se posvetila uvežbavanju koreografije, a prilikom plesa puštena je matrica, te nekadašnja "Zvezda Granda" ipak poštuje savete lekara i čuva glasne žice.

Pročitajte Zavijeno pola glave - Slavica Ćukteraš nastradala

Instagram

 

Pevačica je sa svojim pratiocima podelila atmosferu sa jedne od proba.

"Rekli su mi da sam dobra jer ćutim i radim", našalila se ona.

"Jako su me oraspoložili i vaše poruke i poruke podrška mojih kolega", istakla je pevačica.

Instagram

 

- Moj najbolji komšija koji je sa mnom na probama i komuniciramo putem poruka -  zaključila je Slavica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
natasa

16.03.2023 10:10

brate Mili danima kad god udjem na netu jedna ista tema..pa bre brate Mili svi imamo zdravstveni problem pa kada bi ja svaki dan pricala o mom zdravstvenom problemu ja bi 24h izbacivala svoj problem .daj te bre ljudi vise dosadi mi..i ja ne mogu da pevam jer sam operisala stitnu zlezdu pa cutim..