Atraktivne plavuše

Plave barbike očarale publiku: Jelena Rozga i Nataša Bekvalac blistaju! (foto)

Autor:

03.06.2021 13:30

Foto:

Foto:

Jelena Rozga i Nataša Bekvalac naćiće se rame uz rame na bini Radio televizije republike Srbije. Pevačice će uveseljavati publiku u emisiji, a po prvi put naćiće se zajedno na sceni gde će izvoditi dobro poznate hitove.



Konačno smo dočekali i to. Juče su održani prvi javni nastupi od uvođenja oštrih restriktivnih mera povodom korona virusa, a Nataša Bekvalac opravdala je poverenje i strpljenje svojih obožavalaca. Nastup je bio nestvaran, nekoliko desetina ljudi ostalo je ispred splava, u jednom trenutku čak morali su da reaguju nadležni organi, s obzirom na činjenicu da je splav krenuo da tone.

Međutim, kako ne bi upropastili pređašnje napore, nastupi će se postepeno dozirati. A u međuvremenu i dalje ćemo uživati u digitalnim performansima brojnih izvođača. Na digitalnoj bini uskoro će se naći i Jelena Rozga i Nataša Bekvalac, rame uz rame, po prvi put.

Jelena Rozga i Nataša Bekvalac blistaju!

Atraktivne plavuše nastup su upriličile neverovatnim modnim kombinacijama, a slobodno možemo reći da blistaju. Nataša se odlučila za proverenu varijantu, izabravši beli elegantni kombinezon, prostog dizajna, te golih ramena, a na grudima se nalazila ogromna bela mašna. 'Outfit' je upotpunila belim, dugačkim rukavicama.

Pročitajte i Ovakvu je do sada nismo videli: Nataša Bekvalac u izazovnoj kombinaciji objavila predivne vesti, obožavaoci oduševljeni! (foto)

S druge strane Jelena Rozga odlučila se za potpuno suprotnu kombinaciju, odabravši crnu dugačku haljinu interesantnog dizajina. Haljina je opuštenog kroja, s naborima, takođe golih ramena, a uprkos naglasku na udobnost savršeno ističe Jelenin struk.

Nataša i Jelena pored neverovatnih modnih kombinacija ponele su i prepoznatljiv široki osmeh, koji je dao poseban pečat celoj priči. 

Komentari. (0)

Loading