Nataša Bekvalac: dugo željeni susret konačno večeras!

Autor:

02.06.2021 22:30

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac više je nego dobro podnela vreme na prinudnom odmoru. S obzirom da je zbog pandemije imala mnogo manje posla nego inače, imala je više vremena za sebe i porodicu. Ali joj je teško padala, kako kaže, razdvojenost od publike



Toj muci sada je došao kraj jer pevačica večeras nastupa, posle godinu i po dana pauze. 

Pop zvezda Nataša Bekvalac večeras održava prvi nastup na jednom prestoničkom splavu. Bekvalac će zapevati na istom mestu na kojem se poslednji put družila s publikom, pa će i ovog puta broj posetilaca biti ograničen, a sama žurka će trajati do određenog vremena s obzirom na to da su mere predostrožnosti usled pandemije koronavirusa i dalje na snazi.

Pročitajte i Ovakvu je do sada nismo videli: Nataša Bekvalac u izazovnoj kombinaciji objavila predivne vesti, obožavaoci oduševljeni! (foto)

Ata Images

 

Ova noć biće veoma značajna za pevačicu pa su pripreme trajale nekoliko dana, počevši od proba sa muzičarima, koreografije i odevne kombinacije.

Za dugo iščekivani nastup odabrala je crni, kožni kostim, za koji je izdvojila čak 3000 eura i crne čizme.

Ata Images

 

Nema sumnje da će Nataša večeras oduševiti publiku svojim nastupom, budući da su njeni fanovi dugo čekali na ovaj susret. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading