Pevačica konačno može da odahne: Uhapšen muškarac koji je uhodio Jelenu Rozgu!

Autor:

21.10.2020 18:30

Foto:

Foto:



Pevačica je pohotnog gastarbajtera prijavila policiji nakon što ju je godinu dana neprestano uhodio, slao joj poruke i pokušavao na sve načine da sa njom stupi u kontakt.

Prelepa Jelena nedavno je blistala na nastupu u jednom od klubova u Beograd, a prema njenom ponašanju uopšte se nije moglo naslutiti kroz kakvu je dramu prolazila protekle godine.

Naime, zbog maltretiranja Jelene Rozge podignuta je optužnica protiv jednog državljanin Hrvatske koji stanuje i radi u Nemačkoj. Protiv njega državni sud u Splitu podigao je optužnicu i zatražio šest meseci kazne zatvora zbog nametljivog ponašanja prema pevačici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 13, 2020 at 11:48am PDT

Jelena je više od godinu dana od javnosti skrivala s kakvim problemom se suočava.

Pomenutom muškarcu na teret se stavlja da je od početka ‚avgusta 2019. godine pa do septembra 2020. godine preko svog emaila i profila na društvenoj mreži Instagram slao Jeleni neprimerne poruke. U njima je insistirao na njihovom druženju, iskazivao je želju da započnu ljubavnu vezu i intimne odnose. Pevačica je užasnuta postpucima dotičnog muškarca odbijala svaku komunikaciju s njim, ipak on je nastavio da šalje poruke, te svoje fotografije.

Jelena Rozga nema sreće u ljubavi, bila je i proganjana: Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih uskoro biti! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 11, 2020 at 10:45am PDT

Više puta kucao joj je na vrata, fotografisao se ispred njenog ulaza i te fotografije joj je kasnije slao. Potresena Rozga na kraju je sve prijavila policiji. Gastarbajter je na ispitivanju priznao svoja dela, te je rekao da je spreman da prestane sa ovakvim ponašanjem.

Prilikom pomenutog nastupa u Beogradu, Jelena je krajnje ravodušno prokomentarisala situaciju u kojoj se našla. - Bila sam i na meti progonitelja, moram vam priznati da mi nije bilo baš sve jedno, ali uveče sam uvek imala nekog ko će da mi pravi društvo dok šetam.

Ovo nije prvi put da se Jelena susrela sa opsednutim obožavaocem, naime svojevremene je Jelenu opsedao i jedna splitski poštar, te joj i tad nije bilo drugog rešenja, pa je pomoć potražila od organa reda i mira.

Konačno – Posle velike pauze Jelena Rozga ponovo blista na sceni! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 28, 2020 at 11:27am PDT