Provokativno

Ovakvu je do sada nismo videli: Nataša Bekvalac u izazovnoj kombinaciji objavila predivne vesti, obožavaoci oduševljeni! (foto)

Autor:

24.05.2021 22:48

Foto:

Foto:

Izgled Nataše Bekvalac oduvek je privlačio mnogo pažnje. Atraktivna pevačica svojim izazovnim kombinacijama vrlo često je pripadnike snažnijeg pola dovodila do ludila, a tako je bilo i sada.



Naime, novosadska barbika, usled pandemije virusa korona, dugo nije objavljivala nove numere, već se potpuno posvetila porodici, te je punila baterije kako bi spremna dočekala momenat kada će konačno moći da se posveti onome što voli.

Čini se da je taj momenat tu, a povodom toga Nataša se oglasila na društvenoj mreži Instagram, podelivši izuzetno provokativnu fotografiju. Pevačica je pozirala u kaputu boje kože, a jasno se vidi da ispod kaputa nosi samo čipkasti donji veš. Uz pomenutu fotografiju Nataša je poručila:

- Moj novi album je feministički - napisala je pevačica.

Pročitajte i Ljubav je kratko trajala: Nataša Bekvalac raskinula s novim dečkom

Poznato je da je ženska publika Natašu Bekvalac prepoznala kao javnu ličnost s kojom mogu da se poistovete. Pevačica nikada nije skrivala svoju sklonost ka feminizmu, a obzirom na fotografiju kojom je najavila album, te vremenu koje je imala na raspolaganju, sasvim sigurno nas očekuje spektakl.

Komentari. (0)

Loading