Jelena Rozga

Budila se natečena i sa bolovima u mišićima: Jelena Rozga mora strogo da se pridržava ova tri pravila

Autor:

30.09.2023 21:15

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Rozge i dalje je mladolik, evo čega se pridržava



Jelena Rozga je oduvek važila za jednu od najlepših pevačica, a za njenu lepotu i mladolikost jednim delom zaslužna je genetika, ali budući da ima 46. godina, ipak je neophodno da brine kako o svom zdravlju, tako i o izgledu.

Izgled Jelene Rozge već godinama se ne menja, između ostalog zbog činjenice da poštuje tri stroga pravila, odnosno nikada ne odstupa od njih.

Reč je o ishrani, spavanju i akoholu.

Instagram

 

Naime, Jelena godinama boluje od štitne žlezde što zahteva poseban način ishrane, kao i od tahikardije koja se obično javlja zbog problema sa štitnom žlezdom, anemijom i stresom.

Iako je izgled Jelene Rozge često hvaljen, pevačica je svojevremeno govorila o tome da se boji kako će se probuditi ujutru.

Pročitajte Slomio joj je srce... Jelena Rozga u suzama - Nemam snage, idi ti (video)

Budući da ima hašimoto ispričala je da se nekad budi natečena, loše volje i sa bolom u mišićima.

Instagram

 

Jednom prilikom Jelena je otkrila da je za njen izgled zaslužna i dobra genetika, ali i život pored mora, pa pretpostavljamo da je mislila na ishranu zasnovanu na morskim plodovima i laganijem jelovniku.

Takođe, pevačica je jednom prilikom ispričala da dosta spava, ne konzumira alkohol, i trudi se da što više bude okružena bliskim ljudima kako bi izbegla stresne situacije.

Komentari. (0)

Loading