Andrija i Aleksandra

Neko treći uvek pokvari sreću: Andrija i Đeđa vestima rasplakali javnost

Autor:

30.12.2022 16:00

Foto:

Foto:

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić podelili tužne vesti, niko nije ostao ravnodušan



U Novu godinu Andrija Milošević i njegova izabranica Aleksandra Tomić ulaze sa velikim promenama. Glumački par je na Instagramu objavio vesti da je njihov Teatar na Brdu zatvoren je posle četiri godine rada, a razlog tome je prekid saradnje sa opštinom Čukarica.

Pročitajte Relja je strašan tip - Šta glumac kaže o svom sinu

Jovanka Bojković

 

„Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio.

U obavezi smo da vas obavestimo o našem dosadašnjem radu i velikim uspesima koje smo imali za samo 4 godine rada… Imajte u vidu da zbog pandemije korona virusa skoro godinu i po dana nismo radili u punom obimu - ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio!

28. novembra 2018. premijerom predstave “Šećer je sitan osim kad je kocka”, otvorili smo scenu Teatra na Brdu. Od tada brojimo:
394 odigrane predstave
125.196 izdatih ulaznica

8.997.403,00 dinara je zahvaljujući tome uplaćeno na račun Kulturnog centra Čukarice na ime zakupa sale.

Kroz scenu Teatra na Brdu je prošlo preko 30 najeminentnijih glumaca, reditelja i dramaturga. Energiju našem Teatru su takođe davali i mnogi mladi stvaraoci koje smo angažovali i na taj način ih afirmisali u umetničkom svetu. Dali smo priliku studentima da rade kao razvodnici, scenografima i kostimografima da sarađuju sa nama. I svi smo davali svoj maksimum!

Draga publiko, drage kolege, dragi Čukaričani, hvala vam na ljubavi i podršci!
Učinili smo sve da vas učinimo srećnima.

Večeras igramo poslednju predstavu u prostoru KC Čukarica.

O našim daljim aktivnostima ćemo vas blagovremeno obavestiti.
Do sledećeg viđenja, želimo vam svako dobro.

Vaš Teatar na Brdu“, glasilo je saopštenje koje je rastužilo brojne fanove. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (5)

Loading
Slavica

31.12.2022 08:12

Da li je mogućeeee...?...kome smeta pozorište, kultura,obrazovanje?

Gordana

31.12.2022 10:52

Fantastucno pozoriste.Neznam ko je doneo takvu odluku i zasto.Verovatno im.je neko.ponudio vise para .Da vidimo sta ce tu sada biti.Ovo je zaista .nevidjen potez.Volela bih da predsednik opstine objasni.ovaj posupak i kaze kome je ustupljen ovaj potez

Mujezina

31.12.2022 14:34

Tako je! Šta će nam kultura? Ona kvari decu i odrasle! Otvorite kladionicu!😩😩😩

Mama

01.01.2023 07:26

Sad kad im je Andrija razradio lokaciju i digao cenu zakupa , šutnu sav njegov red, rad, uspeh, talenat, snove i usele kladionicau

Jasmina

01.01.2023 16:37

Stvarno oni ne znaju šta gube , iskreno volela bih da vas vidim u Rakovici mozda bi naš predsednik opštine odlučio da salu Kulturnog centra da tako dobroj pozorišnoj grupi i da uživamo u vašim pretstavama .