Andrija Milošević

Andriji je ovo bio najteži dan u životu: Na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran

Autor:

10.02.2023 16:00

Foto:

Foto:

Otac Andrije Miloševića preminuo je u Crnoj Gori, a o njegovoj smrti glumac i dalje priča sa knedlom u grlu



Prošla je decenija otkako je  Andrija Milošević izgubio oca Peka Miloševića. Peko je preminuo u Crnoj Gori, a iza sebe ostavio je dvojicu sinova, Andriju i njegovog brata Velibora.

Nakon deset godina, Andrija je u emisiji "Lavovske priče" progovorio o bolnom gubitku i otkrio koliko mu je svaka očeva reč značila.

Pročitajte Neko treći uvek pokvari sreću - Andrija i Đeđa vestima rasplakali javnost

Miloš Nadaždin

 

- Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, ikao je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: "Ne smeš uzeti slamsku sa tuđe livade". To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran - kazao je Milošević i dodao:

Pročitajte Relja je strašan tip - Šta glumac kaže o svom sinu

Jovanka Bojković

 

- Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca.

Inače, Andrija je doživeo još jedan veliki gubitak pre četiri godine kada mu je preminula majka Vera u 64. godini. Jednom prilikom glumac je ispričao koliko je njegova majka ponosna na njega i da čuva sve njegove intervjue.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading