Nemanja Gudelj

Prvo brat Dragi, sada i on: Nemanja Gudelj u bolnici (foto)

Autor:

23.06.2023 09:27

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nemanja Gudelj bio je u bolnici u Turskoj, ovo je razlog



Brat Nemanje Gudelja, Dragiša Dragi Gudelj, pre tri meseca završio je u bolnici nakon što srušio tokom jedne fudbalske utakmice.

Instagram

 

Mladom fudbaleru ustanovljen je kardiorespiratorni zastoj koji je mogao da bude fatalan da lekarska ekipa nije reagovala na vreme, ali srećom sve se na kraju dobro završilo.

Pročitajte Nakon velikog gubitka Gudelj za medije otkrio - Anastasiji stalno ponavljam...

Dok je Dragiša zbog zdravstvenih problema silom prilike završio u bolnici, njegov stariji brat Nemanja otišao je u bolnicu u Turskoj iz estetskih razloga.

Naime, Nemanja Gudelj posetio je poznatog turskog doktora kako bi se podvrgao intervenciji presađivanja kose, a čitav proces pripreme podelio je sa pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Instagram

 

Pošto su pripreme za ovaj zahvat završene, fudbaler je doktoru poklonio dres sa svojim potpisom, a ako je suditi po njihovim osmesima presađivanje kose Nemanje Gudelja bila je odlična odluka.

Pročitajte To radi pravi partner - Nemanja Gudelj Anastasiji pripredio prelepo iznenađenje, njen osmeh je najvažniji (foto)

Nemanja Gudelj presađivanje kose očigledno sa nestrpljenjem iščekuje, a sigurni smo da će se pohvaliti i rezultatima ove intervencije.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading