Dragiša Gudelj

Brat Nemanje Gudelja izgubio svest tokom utakmice, samo se srušio

Autor:

26.03.2023 12:00

Foto:

Foto:

Brat Nemanje Gudelja kolabirao je tokom meča u Španiji



Veoma loše vesti o našem poznatom fudbaleru stižu iz Španije, gde profesionalno igra. Brat Nemanje Gudelja iskusio ozbiljne zdravstvene probleme tokom utakmice.

Pročitajte Brat Nemanje Gudelja upoznao Cecu i Anastasiju

 

 

Meč između Kordobe i Rasing Ferola prekinuta je u 11. minutu nakon što se srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio na teren, i potom ležao bez svesti.

Lekarska služba je hitno reagovala, pa je nakon ukazane prve pomoći Dragiša odvezen u lokalnu bolnicu.

Španski mediji prenose da je scena bila vrlo uznemirujuća, a navijači su sa suzama u očima posmatrali užasnu situaciju.

Iako je uspeo da se osvesti na nosilima, lekari su insistirali da hitno prebace na kliniku dok je srpski fudbaler želeo da se vrati u igru.

25-godišnji levi bek je stabilno nakon što je reanimiran u tunelu na stadionu, a oglasio se i generalni direktor Kordobe.

Pročitajte Baš znaju da uživaju: Egzotična destinacija, luksuz i zabava, svi detalji romantičnog putovanja Anastasije i Gudelja (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

 

- Igrač je u stabilnom stanju, imao je kardio-respiratorni zastoj i, logično, ostaće u bolnici radi lekarskog nadzora - izjavio je Havijer Gonsales Kalvo, a čelnici kluba su još i dodali.

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu - rekao je jedan od ljudi iz kluba. Sama utakmica je bila prekinuta odmah nakon ovog događaja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading